Το 2ο Public Digital Festival παρουσιάζει τον πολυβραβευμένο διεθνή σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά σε ένα Μasterclass

Σκηνοθεσίας ανοιχτό σε όλους. Ο διάσημος σκηνοθέτης θα βρεθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 20.30 στο Public café στην Πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ το οποίο στηρίζει για να συζητήσει για την τέχνη της σκηνοθεσίας και τις απόψεις του για την πορεία του κινηματογράφου. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την χαρά να ανακαλύψουν τα μυστικά της κινηματογραφικής ματιάς του Κώστα Γαβρά από την 1η του ταινία έως σήμερα.

Τον Κώστα Γαβρά θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Δανίκας, ο οποίος και θα  συντονίσει και το Masterclass.

Η είσοδος στο Masterclass Σκηνοθεσίας με τον Κώστα Γαβρά είναι ελεύθερη αλλά επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2108181583 ή στο [email protected]

 
Περισσότερες από 350 ομάδες νέων σκηνοθετών συμμετείχαν Public Digital Festival που διοργάνωσε το Public. H βράβευση των νικητών θα γίνει την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο ΟΠΕΡΑ ODEON στις 21:00 με την παρουσία των μελών της κριτικής επιτροπής: Αντίνοος Αλμπάνης, Άγγελη Ανδρικοπούλου, Κώστας Ζήκος, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μυρτώ Κοντοβά, Έκτορας Λυγίζος, Ζέτα Μακρυπούλια, Πάνος  Μουζουράκης, Φάνης  Μουρατίδης, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Μαρία Ναυπλιώτη, Χρυσούλα Παπαϊωάννου, Γεράσιμος Ρήγας, Spyros, 48 ώρες, του Πρόεδρου της Κριτικής Επιτροπής Σάκη Ρουβά και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του φεστιβάλ – για δεύτερη χρονιά – Δημήτρη Δανίκα.