Η περίφημη αρπίστρια Μαρία- Χριστίνα με τον δημιουργικό πειραματισμό της στην άρπα έρχεται από το Λονδίνο  και αυτή την

φορά την συνοδεύει, ο Pete Long, ένα από τα σημαντικότερα σαξόφωνα της Βρετανίας!

Η παθιασμένη καλλιτέχνης, ξεκίνησε την πολλά υποσχόμενη πορεία της με ολοκληρωμένες σπουδές στην κλασική  άρπα στην Αθήνα και συνέχισε στην περίφημη Royal Academy of Music του Λονδίνου. Σύντομα αντιλήφθηκε ότι αυτό που ζητούσε στην μουσική είναι να κινηθεί εκτός φόρμας και συμβατικού τρόπου παιξίματος του περίπλοκου αυτού οργάνου και να δοκιμάσει να παίζει την άρπα με τον τρόπο που παίζει η κιθάρα ή το μπάσο!  Έτσι, έβαλε την άρπα της στην πρίζα, την συνέδεσε με loop, με πετάλια wah wah  και  παραμόρφωσης κι άρχισε να παίζει jazz, funk, rock, μέχρι και ρεμπέτικα! Όλα αυτά χρησιμοποιώντας δοξάρια, χαρτιά κι αλουμινόχαρτο για να αλλάξει τον γλυκό ήχο της άρπας, σε κάτι που την ικανοποιούσε περισσότερο ηχητικά.

O διάσημος σαξοφωνίστας, κλαρινετίστας και φλαουτίστας Pete Long που την συντροφεύει στις εμφανίσεις της στο Half Note, είναι ο ιδρυτής της Big Band του περιβόητου Ronnie Scott’s club  του Λονδίνου. Ο Long με τεράστια πείρα από απίστευτες συνεργασίες με ονόματα όπως Sting, Chick Corea, Dr. John αλλά και Lionel Richie ή ακόμη τον ίδιο τον Paul McCartney, δίνει μια τρομερή δυναμική στην μουσική της Μαρίας – Χριστίνας.

Πλάι τους και ο εξαιρετικός Στέφανος Ψαραδάκης στα ντραμς αλλά και ως guest o πολυτάλαντος Tenorman (aka Γιώργος Τζουβάρας από τους Opera Chaotique) και ο επιβλητικός Παν. Καπερνέκα από τους Παλίρροια !

Γνωστά κομμάτια σε διασκευές από jazz/ soul ή funk με ροκ, ακόμη και ρεμπέτικα καθώς και περάσματα από τον Ray Charles στον James Brown ή από τον Hancock μέχρι τους White Stripes αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις της Μαρίας – Χριστίνας.  


Μαρία- Χριστίνα
: άρπα, εφέ
Pete Long: σαξόφωνα, κλαρινέτο 
Στέφανος Ψαραδάκης : ντραμς
Παν. Καπερνέκα : φωνή 
(εναλλάξ με) Tenorman : φωνή