Στις 26 Ιουνίου έρχεται ένα ξέφρενο party με παράνομη μεσογειακή τρέλα, αναρχική διάθεση και βαλκανικές πινελιές από τους Cabaret Balkan, που προσφέρθηκαν να αντικαταστήσουν την Naif, αρχική καλεσμένη του Κωστή Μαραβέγια, καθώς ξαφνικά προβλήματα υγείας την υποχρέωσαν να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου και στη Θεσσαλονίκη στο Orient Live αλλά και στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα! Ο δίσκος του Μaraveyas Ιlegal παίχτηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αγαπήθηκε από το κοινό.

Στη μουσική του ο Μαραβέγιας αναμειγνύει τις ελληνικές μουσικές φόρμες με το ιταλικό, το ισπανικό και το μεσογειακό ταμπεραμέντο. Ο δίσκος ακούγεται σαν μία ραδιοφωνική μουσική εκπομπή με θέμα: Ταξίδι στη ζωή. Τα υλικά είναι η γιορτή, η χαρά, η αγάπη, το πάθος και η αγωνία για ειρήνη.

Μαζί του οι ευρηματικοί Cabaret Balkan από τη Θεσσαλονίκη μεταφέρουν το κέφι και τη βαλκανική τους τρέλα και το αποτέλεσμα είναι μία  εκρηκτική χορευτική βραδιά, με ενέργεια, χιούμορ, πάθος και ρυθμό!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της οργάνωσης «Πολίτες του Κόσμου» – Αναδοχή απόρων και ορφανών παιδιών του Τρίτου Κόσμου.