Έκθεση ζωγραφικής της γνωστής Βουλγάρας γλύπτριας και ζωγράφου Albena Mihaylova παρουσιάζει το Myrό Antiques House στο εστιατόριο του Hyatt Regency Thessaloniki «Αμβροσία”, με διάρκεια μέχρι τις 30 Μαΐου 2015 και τίτλο “Magic Mirrors”.

Η σειρά αποτελείται από 6 πίνακες, με μικτές τεχνικές (Λάδι σε καμβά και φύλλα χρυσού). Οι πίνακες απεικονίζουν καθρέφτες που παίζουν με την φαντασία  του θεατή που κάθεται μπροστά τους, καθώς αυτός βλέπει εκεί αφενός τον εαυτό του αφετέρου βυθίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο.

Η Albena Mihaylova είναι Βουλγάρα γλύπτρια και ζωγράφος, γεννήθηκε στο Targovishte, Βουλγαρία, το 1966, τώρα ζει στη Σόφια και εργάζεται στη Σόφια και σε όλο τον κόσμο. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών και της Ακαδημίας Καλών Τεχνών, και κατέχει πτυχίο στην Fresco και τη ζωγραφική. Έχει δείξει τα έργα της σε 14 ατομικές εκθέσεις από το 1995 μέχρι το 2010 στη Βουλγαρία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών που έχει δείξει τα έργα της στη Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, ΗΠΑ.