Μήνυμα από τον Πλανήτη Δία.

11 χρόνια πριν κυκλοφόρησε το δεύτερό μας album, Macho Libre. Kαι από τότε δεν κοιτάξαμε ποτέ πίσω. Mε αφορμή την επανακυκλοφορία του βινυλίου δεν μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη ευκαιρία από το να σας παρουσιάσουμε το άλμπουμ λάηβ στην ολότητα του.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρώτου ταξιδιού μας στην Βόρεια Αμερική σας περιμένουμε στο Gagarin 205 Live Music Space για αυτή την ιδιαίτερη γιορτή που έχουμε ετοιμάσει.

Για τους Planet of Zeus

Οι Planet of Zeus είναι μια μπάντα με αξιοζήλευτη πορεία και μια αδιαφιλονίκητη χημεία επί σκηνής. Με τη μία sold out συναυλία να διαδέχεται την άλλη, σε κάθε πόλη και σε κάθε venue, έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της χώρας μας εδώ και πολύ καιρό, ταξιδεύοντας τα βαριά, γεμάτα groove, riffs τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το ντεμπούτο τους, “Eleven The Hard Way”, το έπαιξε μέχρι και ο Bruce Dickinson στο BBC radio. Τα “Macho Libre” και “Vigilante” εδραίωσαν τη φήμη τους με τραγούδια σαν τα “Leftovers”, “Vanity suit”, “Vigilante”. Το “Loyal to the Pack”, με τη μελωδία να βγαίνει μπροστά, έγινε το πιο επιτυχημένο album τους. Το “Live in Athens” απλά απέδειξε την εξέλιξή τους.

Ο τελευταίος δίσκος τους “Faith in Physics” ακούγεται ως το ιδανικό soundtrack της δυστοπικής κατάστασης του πλανήτη μας, ένα heavy rock ξέσπασμα! Στιχουργικά είναι σίγουρα ο δίσκος με τον πιο έντονο κοινωνικοπολιτικό στίχο.

Η μπάντα ηχητικά επιλέγει τον “βρώμικο” δρόμο, δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη και φορτισμένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία ταξιδεύουν τα μηνύματά τους. Heavy groove riffs, πανέξυπνα και γεμάτα, που θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές των Rage Against The Machine, την ενέργεια των MC5 και τα pop ερεθίσματα των Queens Of The Stone Age.