Λευκός Οίκος: η Πτώση, από τον Roland Emmerich

H Feelgood παρουσιάζει την περιπέτεια του Roland Emmerich με τίτλο “Λευκός Οίκος: Η πτώση (White House Down)”, που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.

H Feelgood παρουσιάζει την περιπέτεια του Roland Emmerich με τίτλο “Λευκός Οίκος: Η πτώση (White House Down)”, που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.

 

O δυναμικά ανερχόμενος σταρ του Χόλιγουντ ChanningTatum (MagicMike) ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο με ΄Οσκαρ JamieFoxx (Ray, Django ο Τιμωρός) σε μια καταιγιστική περιπέτεια της ColumbiaPictures, που ξεχωρίζει για την παιγνιώδη και υπονομευτική της διάθεση. Ο σκηνοθέτης RolandEmmerich αξιοποιεί την πολύτιμη εμπειρία του στις ταινίες δράσης αλλά και στην καταστροφή του Λευκού Οίκου (Μέρα Ανεξαρτησίας), ενώ παράλληλα φωτίζει εύστοχα την κωμική χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Έτσι, εκτός από εντυπωσιακές σκηνές καταστροφής και κυνηγητού, το «Λευκός Οίκος: Η Πτώση» διαθέτει ατάκες και διαλόγους που κλείνουν το μάτι στον θεατή και αποφορτίζουν την ένταση, προσφέροντας μια εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία.

 

Σύνοψη:

Ο JohnCale (ChanningTatum) είναι μέλος της αστυνομίας του Καπιτωλίου και έχει μόλις ενημερωθεί ότι η αίτηση για να γίνει μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ JamesSawyer (JamieFoxx)έχει απορριφθεί. Στην προσπάθεια του να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο. Για κακή τους τύχη όμως, μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση καταλαμβάνει το κτίριο. Τώρα, καθώς η κυβέρνηση διαλύεται και ο χρόνος τελειώνει, είναι στο χέρι του Cale να σώσει τον Πρόεδρο, την κόρη του και φυσικά τη χώρα.

 

Trivia/ Fun Facts

 

 

 

Πολλά έχουν συμβεί και πολλά που δεν ξέρουμε αν πραγματικά ισχύουν, για παράδειγμα, μιλάνε για τούνελ κάτω από το Λευκό Οίκο” εξηγεί ο Petruccelli. “Λένε ότι ένα τέτοιο χρησιμοποίησε και η MarilynMonroe και μπορεί όντως να είναι αλήθεια. Εγείρονται θέματα που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι ένα τέλειο μέρος, για να φτιάξεις μια ιστορία”.

 

 

 

 

 

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Roland Emmerich

Σενάριο: James Vanderbilt

Παραγωγοί: J. Fischer, Harald Kloser, James Vanderbilt, Larry Franco, Laeta Kalogridis

Παίζουν: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Joey King, Jason Clarke, Richard Jenkins, James Woods

Μουσική: Thomas Wander & Harald Kloser

Διάρκεια: 137’

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ