Η Laura Vane και οι Vipertones έρχονται για να μεταφέρουν την φανκ διάθεση και τους groovy ρυθμούς τους στο αθηναϊκό κοινό, πάνω από τη σκηνή του Half Note Jazz Club, από τις 5 έως τις 11 Φεβρουαρίου. Απλώς… μην τους χάσετε!

Η Laura Vane, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε συνεργασία, εκφράζει πρωτότυπα συναισθήματα. Αυτό συμβαίνει και με τους Vipertones, ένα μεικτό Αγγλο-ολλανδικό γκρουπ που σχηματίστηκε… κεραυνοβόλα και στα τυφλά!

Φερμένοι και από τις δύο άκρες της Βόρειας Θάλασσας οι Laura Vane & The Vipertones είναι ένα νέο (αν και ήδη γνωστό) γκρουπ μουσικών με Ολλανδικές και Αγγλικές ρίζες που συνδυάζουν τις δεξιότητές τους μεταξύ της παραδοσιακής funk και της soul.

Από την Ολλανδία (από το Dordrecht κοντά στο Rotterdam) ο Phil Martin & Ton Van Der Kolk (AIFF, Unique Records) προσδίδουν κομψότητα και ταλέντο στην δημιουργία grooves και beats του ανάλγητου Jonathan Radford (από το Diesler/Burnley κοντά στο Manchester, UK). 

Τέλος, η μουσική στην πιο πρωτόγονη μορφή της μένει προσωρινά στην Laura Vane (Miss honey-over-sandpaper tones / Brighton, UK) που κλειδώνεται μακριά από τον μοντέρνο κόσμο για να την δουλέψει με γλυκά φωνητικά και εμπνευσμένους στίχους.

Τον Ιανουάριο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single. Σε όλο τον κόσμο, οι ακροατές έμειναν εκστατικά ενθουσιασμένοι και τους χαρακτήρισαν ως το νέο αστέρι στην απέραντη funk σκηνή.