Η Τραβιάτα, η πολυσυζητημένη όπερα του Τζουζέπε Βέρντι παρουσιάζεται στην Τεχνόπολη στις 18 και 19 Ιουλίου παρουσιάζεται σε μορφή Κοντσερτάντε. – ΑΚΥΡΩΣΗ

Η τραγική μοίρα ενός έρωτα αναβιώνει στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης.

Η Τραβιάτα του Βέρντι, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς όπερες παγκοσμίως. Η Τραβιάτα – δηλαδή η Παραστρατημένη – βασίζεται σε ποιητικό κείμενο του Φραντσέσκο Μαρία Πιάβε που με τη σειρά του στηρίζεται στο έργο «Η Κυρία με τις Καμέλιες» του Αλέξανδρου Δουμά. Αφορά την ιστορία της Μαρί Ντυπλεσσί, διάσημης εταίρας της παρισινής κοινωνίας, την οποία γνώριζε καλά ο συγγραφέας. Η όπερα περιγράφει τον έρωτα μιας εταίρας με γόνο καλής οικογένειας του Παρισιού. Η σχέση προκαλεί την αντίδραση της οικογένειας του νέου, το ζευγάρι χωρίζει και ξανασυναντιέται λίγο πριν το θάνατο της κοπέλας.

Η εμβληματική όπερα του Βέρντι παρουσιάζεται από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με διακεκριμένους λυρικούς καλλιτέχνες.

Συνδιοργάνωση: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Ακύρωση της προγραμματισμένης παράστασης  LaTraviata για τις 18 και 19 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παράσταση LaTraviata που ήταν προγραμματισμένη για τις 18 και 19 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους πληρώνοντας μετρητά μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της Τεχνόπολης (Πειραιώς 100, Γκάζι) από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Ιουλίου και ώρες 09.30 -13.00 για να τα εξαργυρώσουν.

Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω πιστωτικής κάρτας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη viva.gr για την ακύρωση της παραγγελίας τους.