Εντυπωσιακά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει 

στη νέα του έκθεση που φιλοξενείται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall, ο καταξιωμένος εικαστικός καλλιτέχνης Κωστής Γεωργίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στη 13.00 μ.μ. Ανάμεσα στα έργα του Κωστή Γεωργίου συμπεριλαμβάνονται και κάποια από αυτά που παρουσίασε ο καλλιτέχνης στην πρόσφατη πολύ σημαντική έκθεση του (Νοέμβριος 2010-Ιανουάριος 2011) στην Vallery Bach Gallery στο κέντρο των Βρυξελλών.

Πρόκειται για ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της νέας πρωτοποριακής δουλειάς του καλλιτέχνη, η οποία αποτελεί μετεξέλιξη των εικαστικών του κατακτήσεων των προηγούμενων ετών, όπου ο Κωστής Γεωργίου προσεγγίζει νέες σφαίρες δημιουργίας, τόσο σε επίπεδο ζωγραφικής, όσο και σε επίπεδο γλυπτικής. 

Ο Κωστής Γεωργίου σχηματοποιεί μοναδικές νέες συνθέσεις με έντονη την προσωπική του σφραγίδα που επιβάλλεται όπως και σε προηγούμενες περιόδους της δουλειάς του με εκρηκτικά χρώματα, εκτυφλωτικά κόκκινα, μίνιμαλ μαύρα και λαμπερά χρυσά. Ο καλλιτέχνης διανύει την σπουδαιότερη στιγμή της δημιουργικής του καριέρας που προοιωνίζει την δυναμική της δουλειάς του και την αποδοχή του από διεθνή εικαστικά κέντρα, στα οποία την τελευταία εικοσαετία κινείται και συμμετέχει.