Η t-shOrt παρουσιάζει για είκοσι μόνο παραστάσεις στο Studio Μαυρομιχάλη, το νέο έργο του Στέφανου Κακαβούλη Κύναστον, σε σκηνοθεσία Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη. 

Πρόκειται για ένα έργο, που η δράση του τοποθετείται στα μέσα του 17ου αιώνα στην Αγγλία, μετά τη χρυσή εποχή της Αναγέννησης και δανείζεται δύο πραγματικές φυσιογνωμίες, γνωστές στο θεατρικό τοπίο της εποχής εκείνης: τον Έντουαρντ Κύναστον, ο οποίος είναι ο τελευταίος άντρας ηθοποιός, που υποδύεται γυναικείους ρόλους στο θέατρο και από μικρός βρίσκεται στο θίασο του εραστή και συνεργάτη του Γουίλλιαμ Τζόνσον, που είναι θιασάρχης και ηθοποιός και έχει κληρονομήσει το θέατρο από τον ιδρυτή και πατέρα του.

Η  σχέση των δύο ανδρών έρχεται σε ρήξη και αναπόφευκτα διαλύεται, όταν ο Γουίλλιαμ αποφασίζει να προσλάβει γυναίκα ηθοποιό στο θέατρό του. Ο Κύναστον τον εγκαταλείπει και προστρέχει σε ανταγωνιστικό θίασο, όπου, προκειμένου να σώσει την καριέρα του, αναγκάζεται να ερμηνεύσει μόνο αντρικούς  ρόλους.

Μέσα από τη διαμάχη αυτή των δύο ηρώων και από την μυθοπλαστική, ιδιαίτερη σχέση τους, καταδεικνύονται κοινωνικά και προσωπικά θέματα, που αφορούν στην θεατρική τέχνη και στην ανακάλυψη της ταυτότητάς τους σαν ηθοποιοί, αλλά, κυρίως, σαν άνθρωποι.

Παίζουν οι ηθοποιοί Στέφανος Κακαβούλης και Χρήστος  Λιακόπουλος.