Την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το Κουζουλό Φεστιβάλ στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Μόχλος στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκεκριμένα: την πρώτη μέρα, Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 18.00 οι Pera Banda τραγουδούν κλασικά ροκ κομμάτια αναμιγνύοντας παραδοσιακά όργανα. και αμέσως μετά, στις 20.00 θα ανέβουν στο stage οι Apurimac, αγαπημένο σχήμα με έλληνες και λατίνους μουσικούς.

Στο τέλος της πρώτης μέρας ο μεγάλος μας ρόκερ Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει τα πιο δυνατά κομμάτια από την καριέρα του.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για ένα ακόμα καλοκαίρι δοκιμάζει τις αντοχές των ονείρων μας και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό παιχνίδι με ένα και απαράβατο όρο «Τέρμα τα γκάζια πάνω και κάτω από την σκηνή».

Βασικός μέτοχος της μεγαλύτερης επιτυχίας του χειμώνα, στο μαγαζί που εμφανίζεται, σε συνεργασία με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, ο  Βασίλης είναι έτοιμος να ροκάρει της βραδιές μας και να ταξιδέψει τις σκέψεις μας .

Τραγούδια που όλοι τραγουδίσαμε στο παρελθόν αλλά και από το καινούριο προσωπικό του δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται» θα δώσουν χρώμα και ρυθμό στις ζεστές βραδιές. Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσουμε και σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε…

Την ομάδα συμπληρώνουν: Η Τάνια Κικίδη, μουσική σύντροφος του Βασίλη χρόνια τώρα και αγαπητή από όλους μας για την ιδιαίτερη φωνή της αλλά και την αδιαμφισβήτητη on stage δυναμική της παρουσία. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Δύση και Ανατολή . 

Η Κατερίνα Μακαβού, μία νέα ερνημεύτρια αλλά και τραγουδοποιός, συνεχίζει το ταξίδι της μετά από ένα  χειμώνα συνεργασίας στο πλευρό του Βασίλη. Μια φωνή ζεστή που όλοι θα αγαπήσετε. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Μικρά Μυστικά».

Η Φαίη Μπρουζάκη έρχεται δυναμικά να συμπληρώσει την ομάδα.Εκπρόσωπος μίας άλλης μουσικής σκηνής, η Φέη έχει ένα μαγικό τρόπο να μας παρασύρει σε soul ήχους ροκάρωντας όμως πάντα πάνω στη σκηνή. Ο Τάσος Σκούρας και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σκούρα… με κιθαριστικά σόλο αλλά και blues μελωδίες.

Τη δεύτερη μέρα, Σάββατο 31 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα θα εμφανιστούν οι Blues Wind με μουσική Blues, Jazz and Rock. Ακολουθεί στις 20.00  το συγκρότημα Armos που έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες (Μ. Λιδάκης, Μπ. Στόκας κ.α.). Η βραδιά θα κλείσει με ένα ταξίδι μέχρι τις γραμμές των οριζόντων από το μεγάλο μας συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο και μαζί του τον Γιάννη Κούτρα και τον Χρήστο Θηβαίο.

Ο Θάνος Μικρούτσικος μάς «ταξιδεύει» φέτος το καλοκαίρι σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, περιστοιχισμένος από τρεις αγαπημένους ερμηνευτές.

Ο Χρήστος Θηβαίος ερμηνεύει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου που έχει πει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τη νεολαία. 

Σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Κούτρας, ο πρώτος ερμηνευτής του ιστορικού έργου «Σταυρός του Νότου» του Νίκου Καββαδία (που φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη γέννησή του), έργο το οποίο τραγουδιέται ασταμάτητα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και έχει αγαπηθεί από τρεις γενιές Ελλήνων.

Τους τέσσερις καλλιτέχνες συνοδεύει μια ορχήστρα από εκλεκτούς μουσικούς:

Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Δημήτρης Σινογιάννης (κιθάρες), Χρήστος Βογιατζής (μπάσο), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα).

Την Τρίτη και τελευταία μέρα, Κυριακή 1 Αυγούστου, στις 18.00 το απόγευμα τραγουδάει ο Δημήτρης Μπετίνι, ακολουθεί το συγκρότημα Octava στις 20.00 και η βραδιά θα κλείσει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Τάνια Τσανακλίδου με την παράσταση «Του ονείρου η αύρα μας ενώνει…» που θα τραγουδήσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες από τις 22.00 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.