Ο Ισπανελβετός Francisco Meirino δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού πειραματισμού από το 1994 (χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Phroq ως το 2009).

Έχει δώσει πάνω από 100 συναυλίες σε Ευρώπη, Ιαπωνία και Αμερική ενώ έχει συνεργαστεί, ζωντανά και στο στούντιο, με σημαντικούς μουσικούς όπως οι Zbigniew Karkowski, Astro, Scott Arford, Kiko C. Esseiva, Lasse Marhaug. Έχει εκδώσει πάνω από 30 κυκλοφορίες από labels όπως η Entrʼacte, η Groundfault, η Banned productions και η Echomusic.

Χρησιμοποιώντας κυρίως ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και αναλογικά μέσα, δημιουργεί εύπλαστα και λεπτομερή ηλεκτρονικά ηχοτοπία από ανορθόδοξους ήχους.
Mecha/Orga

Mecha/Orga είναι το project του Γιώργη Σακελλαρίου. Από το 2003 έχει παίξει σε πάνω από 60 συναυλίες και φεστιβάλ (σε Ελλάδα, κεντρική Ευρώπη, Ρωσία και τις χώρες της Βαλτικής), και έχει εκδώσει 7 κυκλοφορίες.

Είναι μέλος του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας, του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκρακουστικής Μουσικής και του οργανισμού Ear to the Earth.

Το 2004 ίδρυσε το label Echomusic από το οποίο έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής 16 CD-R ηλεκτρονικής και σύγχρονης μουσικής από Έλληνες και ξένους μουσικούς.

Στις συναυλίες του, το βασικό υλικό που χρησιμοποιεί είναι οι περιβαλλοντικές ηχογραφήσεις (από βόμβους ψυγείων μέχρι καταρράκτες και από κινούμενα τρένα μέχρι έντομα) τις οποίες επεξεργάζεται και μιξάρει σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση ενός laptop.