Υπάρχουν στιγμές μες τη μέρα που δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τρομερά συγκλονιστικό για να ηρεμήσεις και να είσαι ευτυχισμένος έστω και για λίγη ώρα.

Όταν κάθεσαι κι ακούς μουσική, φτιάχνεις έναν καφέ, διαβάζεις ένα βιβλίο, παίζεις με το σκύλο σου, απλά κοιτάς το ταβάνι. Χωρίς να σε νοιάζει ότι πρέπει να αγχωθείς να προλάβεις κάτι και να είσαι πάνω από ένα inbox περιμένοντας να σου έρθει ειδοποίηση. Κι ας σε περιμένουν στην επόμενη γωνία όσα σε φοβίζουν και ανεβάζουν τους παλμούς σου στα κόκκινα.

Το Happy Few Project δημιουργήθηκε για να θυμίσει λίγο αυτές τις ωραίες ώρες της καθημερινότητας μας που αμελούμε συχνά γιατί έχουμε πάντα σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε τα οποία δε μπορούν να περιμένουν αλλιώς θα έχουμε μέχρι και τύψεις.

18 πρόσωπα συγκεντρώθηκαν μπροστά από το φωτογραφικό φακό κάνοντας την αγαπημένη τους συνήθεια που τους χαλαρώνει όταν γυρνούν σπίτι, οι μεγαλύτεροι τους φόβοι προσγειώθηκαν στα χέρια του γραφίστα και δύο σκηνοθέτες ανέλαβαν να συνδυάσουν και τα δύο. Γύρισαν τα teasers όλων των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων και το βίντεο που θα προβάλλεται στην έκθεση για το οποίο οι Transistor έγραψαν το soundtrack.

Στα εγκαίνια στις 27 Ιανουαρίου και τη λήξη της έκθεσης στις 10 Φεβρουαρίου, θα γίνουν συναυλίες και dj sets (από παραγωγούς του Join Radio) με τον καθένα να έχει κάποιον καλεσμένο μαζί του και είναι πολύ συγκινητικό που όλοι δέχτηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Δηλαδή την πρώτη μέρα οι Word of Mouth με τον dj του θα είναι με την Νατάσα Μηνδρινού, οι Wolfy Funk Project με τον Mc Mako και τα decks θα αναλάβουν η Μαρία Πετρίδη με τον Γιάννη Ντάρδη. Στη λήξη αντίστοιχα, οι Transistor θα είναι στη σκηνή με τους Ορθολογιστές, ο frontman των Potergeist, Alex S Wamp θα κάνει κι αυτός ένα εντελώς διαφορετικό live σε συμμαχία με μουσικούς άλλων συγκροτημάτων και το πάρτυ θα συνεχίζουν η Άννα Αναστασίου με τον Γιώργο Μπίτσικα. Σημείωσε πως η είσοδος σε όλα είναι ελεύθερη.

Το σλόγκαν στα μετεκλογικά πλακάτ μας: Κάθε Ευτυχία!


Το Happy Few Project θα εγκαινιαστεί 27 Ιανουαρίου 2015 με live performances, DJ Set & Video Installation στο Six d.o.g.s.