Ο Ιανός δίνει την ευκαιρία σε έναν αναγνώστη του CultureNow.gr να κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήριο εικονογράφησης με τον βραβευμένο Σβετλίν Βασίλεβ, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα 23 Απριλίου.

Οι συμμετέχοντες, στην διάρκεια του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την τέχνη αυτή, περνώντας απ’ όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός κάδρου. Θα εμπλουτίσουν τις απαιτούμενες γνώσεις και ικανότητες τους, και θα προσεγγίσουν σφαιρικά κάποια από τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν την εικονογράφηση ενός βιβλίου.

Διάρκεια μαθημάτων: δέκα τρίωρα απογευματινά μαθήματα (30 ώρες διδασκαλίας)
Ημέρα μαθημάτων: Δευτέρα
Ώρες μαθημάτων: 17:30 – 20:30

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που εμφανίζεται πατώντας στο “Πάρε μέρος!”, και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου, στις 13:00. Ο νικητής του διαγωνισμού, θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και κατόπιν, το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα με όλους τους νικητές των διαγωνισμών: https://www.culturenow.gr/category/nikites-diagonismon/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι συμμετοχές που περιλαμβάνουν τα εξής: Πραγματικό όνομα στα ελληνικά, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας.


Περισσότερες πληροφορίες για το Σεμινάριο:

https://www.ianos.gr/ergastiria-bibliou/ergastirio-eikonografisis.html