Μια ανεξάρτητη παραγωγή από την Θεατρική Ομάδα Amnimonius και τον Αλέξη Ανδρίτσο που θα παρουσιαστεί από την Κυριακή 30/1 και κάθε Κυριακή, για λίγες μόνο παραστάσεις στο Gialino Up Stage (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο).

Σύνοψη:

Ο Αριστοφάνης ξυπνάει απ’ τη λήθη της ιστορίας και βρίσκεται ξαφνικά στη σύγχρονη Ελλάδα. Μπερδεμένος και σαστισμένος από τις τεράστιες αλλαγές που έχουν συμβεί στη χώρα του, αντί για εξέλιξη ανακαλύπτει οπισθοδρόμηση! Και το χειρότερο γι’ αυτόν, βλέπει ένα νέο Αριστοφάνη να έχει γεννηθεί! Αποφασίζει λοιπόν, ν’ απευθυνθεί στην Πυθία για να λύσει τις απορίες του αλλά, εκείνη καταφέρνει να τον μπερδέψει ακόμα περισσότερο!!!

Δύο σύγχρονα ζευγάρια ένα της πόλης κι ένα της επαρχίας, μπερδεύονται στην ιστορία, κριτικάροντας περσόνες και καταστάσεις της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας -που αλλάζουν τις ζωές τους καθημερινά- για να καταλήξουν στη ρίζα του κακού τη νοοτροπία του Έλληνα που κλίνεται στη φράση “Δεν Νογάω Τίποτα” κοινώς ΔΝΤ…!!!

Άποψη του Συγγραφέα: «Μια ανατρεπτική ματιά του Κοινωνικού Γίγνεσθαι πάνω στην πιο μεγάλη ‘αλλαγή εποχής’ της νεότερης ιστορίας του Δυτικού Πολιτισμού. Μια φρέσκια νεανική παράσταση με στοιχεία αντισάτιρας και τους προβληματισμούς των νέων στην εποχή της Παγκόσμιας Κρίσης – Ελληνικής Ευημερίας…!!!»

Παίζουν
Αριστοφάνης Αλέξης Ανδρίτσος
Ντίνος Χάρης Γεωργιάδης
Στέλλα Χρυσή Γεράρδη
Πυθία Πετρούλα Χατζηνικολάου
Μαρίτσα Σουζάνα Βαρτάνη
Κώτσος Γιώργος Μαγγίνης

Συντελεστές
Κείμενο – Σκηνοθεσία Αλέξης Ανδρίτσος
Σκηνογραφία Κατερίνα Αϊναροζίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη Βίκυ Βέρρα

Κοστούμια Σοφία Αλεξανιάν

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελεάννα Φραγκιαδάκη