Ο Karuan, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών Chocolate Distance (Hypnotized) και Reflections of Poem, για πρώτη φορά, live στην Αθήνα!

Ευρύτερα γνωστός από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες Chocolate Distance (Hypnotized) και Reflections of Poem και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό, o Karuan θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά, live στην Αθήνα με την 5μελή μπάντα του, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Ο κουρδικής καταγωγής Αυστριακός μουσικός δεν είναι μόνο ένας γνήσιος εκφραστής της urban pop μουσικής αλλά και ένας απόλυτα cross-over καλλιτέχνης, καθώς τα στοιχεία της κουρδικής παράδοσης βρήκαν γόνιμο έδαφος στις ηλεκτρονικές παραγωγές του, δημιουργώντας ένα μοναδικό urban-oriental soul στυλ που αμέσως βρήκε ένθερμους υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

Ο Karuan έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ (Dohuki Ballet και Pop Arif) στην Sunshine Records, ενώ έχει γράψει μουσική για αναρίθμητες ταινίες και ντοκιμαντέρ, ανάμεσα στις οποίες και τη μουσική για την ταινία For A Moment Freedom, του πολυβραβευμένου Ιρανού σκηνοθέτη Arash Riahi, η οποία προτάθηκε για Oscar καλύτερης μουσικής.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από την άκρως ενεργητική συμμετοχή του κοινού, όση ώρα οι αναγνωρίσιμες pop μελωδίες και η freestyle electronica υποκύπτουν στην κρυφή γοητεία της Ανατολής…