Όλοι έχουμε παρελθόν, όταν όμως μαθαίνουμε ξαφνικά άγνωστες πτυχές του πολά πράγματα αλλάζουν.Ένα μυθιστορημα γραμμένο απο την Θεοδώρα Γεωργακούδη κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Κέδρος..

Η Αντιγόνη χάνει τη γη κάτω απ\’ τα πόδια της όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο κόσμος της καταρρέει.
Η Νικόλ γνωρίζει ξαφνικά την άγνωστη ως τότε γιαγιά της και ένα κουβάρι από μυστικά αρχίζει να ξετυλίγεται μπροστά της. Μυστικά καλά θαμμένα στο παρελθόν, φυλαγμένα από τους ανθρώπους και το χρόνο, αποκαλύπτονται και συγκλονίζουν τα δυο κορίτσια δίνοντας απαντήσεις στα άλυτα ως τότε ερωτήματά τους. Οι ισορροπίες αλλάζουν και οι σχέσεις των κοριτσιών με το οικογενειακό τους περιβάλλον μπαίνουν σε νέα βάση.

Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της φιλίας
και τη βαθύτερη ανάγκη κάθε ανθρώπου να γνωρίζει το παρελθόν του.

Θεοδώρα Γεωργακούδη
Μικρή ήθελε να γίνει ιδιωτική ντετέκτιβ. Καθώς δεν υπήρχε η ανάλογη πανεπιστημιακή εκπαίδευση, σπούδασε παιδαγωγικά, αλλά βρέθηκε να εργάζεται σε τράπεζα. Όταν τα πολλά δάνεια των ανθρώπων απειλούν να της σκοτεινιάσουν τον ήλιο, κάθεται και γράφει ένα βιβλίο. Εξακολουθεί να θέλει να γίνει ντετέκτιβ όταν μεγαλώσει.
Το Καλά κρυμμένα μυστικά είναι το τέταρτο βιβλίο της. Και τα τρία προηγούμενα βιβλία της  έχουν βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά (από τις Εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το Έναν άντρα για τη μαμά).