Μία ζωντανή συναυλία (ThinKarma feat. Lou) μέσω space cosplayers παράστασης (Cinema Alive), Robots (Stage 51 Robotix) & Live visuals (KENO) με τα interspecies μας σε άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό. Σας περιμένουμε όλες, όλους & όλα.

Interspecies: Μία εναλλακτική Futuretro AV Live Παράσταση γεννιέται

Τα INTERSPECIES μπορεί να αναφέρονται σε Διαείδη, σε μία αλληλεπίδραση μεταξύ δυαδικών ειδών, σε μία νέα διαειδική επικοινωνία, στην διαειδική φιλία, στο cyber sex.

Μακριά (FAR) από την γη ο κοσμοναύτης μας έρχεται σε επικοινωνία με την γήινη σύντροφο του.

Σε μία αλληγορική νεορομαντική δυστοπία η έλξη (PULL) συγχρονίζεται μέσω ενός τηλεπαθητικού τούνελ.

Η διαστημική περσόνα (BARBARELLA) παίρνει σάρκα & οστά ως μία extraterrestrial cosplayer στον βωμό των γήινων ενστίκτων.

Νέα τάση (BENT) γεννιέται μέσα από μία νέα δια ειδική επικοινωνία η οποία αλληλοεπιδρά σε φυσικό επίπεδο.

Μέσα από την Γη (EARTH) αναρριχάται και γαντζώνεται ο κισσός μας (Hedera helix) αγκαλιάζοντας τον αστροναύτη σε μία σχέση Αγάπης & Μίσους.

Ένα συντριπτικό ρομάντζο (SMASHING) θωρακίζεται με τον κωδικό όνομα «Ομπρέλα».

Σαν εισαγωγή και κλείσιμο του έργου μας, αναπτύξαμε & ενσωματώσαμε στοιχεία κλειδιά ως μία αναφορά στον αξέχαστο καλλιτέχνη & πατέρα της ηλεκτρονικής σκηνής και δια-γαλαξιακό μας μέντορα Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Η Ομάδα των Interspecies

Ο THINKARMA συνδέει ηχητικά έναν εναλλακτικό κόσμο του σήμερα με το αύριο, με την βοήθεια οπτικοακουστικών αλληγορικών αναφορών στις διαειδικές σχέσεις ανθρώπου και μηχανής / ρομπότ, μέσα ή έξω από την γήινη σφαίρα.

Στην μουσική ταξιδεύουμε στα Interspecies, με την εξαιρετική κοσμική παρουσία της LOU σε μία εξωγήινη συνύπαρξη.

Μία εναλλακτική Space Opera γεννιέται με τα μέλη της ομάδας του CINEMA ALIVE on stage, να μεταμορφώνονται σε Interspecies. Σημεία σταθμοί της επιστημονικής ή μη φαντασίας παρουσιάζονται μέσα από μία αλληλεπιδραστική παράσταση με το γήινο κοινό & σε συνδυασμό με την βοήθεια ειδικών robots on stage, μέσω remote controls των χειριστών της ομάδας STAGE 51 ROBOTIX.

Η βιντεοτέχνη μας ακολουθεί και σε αυτό το έργο πάντα σε συγχρονισμό της ομάδας ΚΕΝΟ, διαμορφώνοντας την εικονική σκηνογραφική προβολή του δικού μας χωροχρόνου.

Διαβάστε Επίσης:

18ο Athens Digital Arts Festival “FutuRetro”: Το πλήρες πρόγραμμα του ADAF Stage
18ο Athens Digital Arts Festival “FutuRetro”: Τα Highlights της φετινής διοργάνωσης