Το Interlude είναι είναι μια σουρρεαλιστική, παράδοξη ακολουθία εικόνων και συναισθημάτων σε 3 πράξεις. Η πρώτη πράξη, «in trance», εισχωρεί στο υποσυνείδητο του καλλιτέχνη με μια έκρηξη φαντασιακής αφήγησης. Η δεύτερη πράξη, «red», είναι μία προσωπική εξομολόγηση που θυμίζει κατάσταση ύπνωσης. Τέλος η τρίτη πράξη, «mad in love», κορυφώνει τη δράση με μία δοξαστική τελετή. Οι συνεκδοχές και οι αναφορές πηγάζουν από την Ελληνική αρχαιότητα και την Αναγέννηση μέχρι την ψυχοσύνθεση του καλλιτέχνη και το συλλογικό ασυνείδητο.

Σκοπός της performance είναι να βάλει το θεατή σε μια μυσταγωγική, υπερβατική κατάσταση, ώστε να βιώσει μια βαθιά συγκινησιακή, μεταφυσική εμπειρία.

Ο εικαστικός BLIND ADAM δημιουργεί το ομώνυμο project από το 2007. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, δύο ατομικές εκθέσεις στη Breeder Gallery και συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως “Hell As Pavillion” (Palais De Tokyo, Παρίσι), Narcissus Now (Onassis Foundation, Νέα Υόρκη), Frieze London (Regent’s Park, Λονδίνο), “This Must Be the Place” (Kunsthalle Athens), “Macho Alfa”, Material Art Fair (Mexico City), Woven (Slowtrack Gallery, Μαδρίτη).

Συντελεστές:

Performers: BLIND ADAM, Σπύρος Βάρελης, Κατερίνα Παρισινού
Ηχητική εγκατάσταση: Stefanos Exakanthon
Make up: Christos Mazurek
Curated by BLIND ADAM
Φωτογραφίες: Πάνος Δάβιος

Διάρκεια: 45′