Το infinito είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης συνεργασίας της Ευγενίας Σιγαλού και της Ελισάβετ Πλιακοστάθη, οι οποίες από το 2014 επιχειρούν να εμπλέξουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά και να εξερευνήσουν εργαλεία και τρόπους δημιουργίας. Φέτος, η συνεργασία αυτή ανοίγει ακόμα περισσότερο τα όριά της και αγκαλιάζει και άλλους δημιουργούς και καλλιτέχνες σε ένα συνεχή και ζωντανό διάλογο.

Το έργο σκοπεύει να παρουσιαστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα και να αλληλεπιδράσει με τις δομές του εκάστοτε χώρου. Σε πρώτη φάση θα παρουσιαστεί στις 25 Απριλίου 2015 στο Συνεργατικό Στούντιο/Λάθος Κίνηση και στις 26 Απριλίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Στην ίδια βραδιά θα παρουσιαστούν και έργα από την ομάδα χορού Α ΚΙΝ, την Ειρήνη Τσιμπραγού, την Μόνικα Κολοκοτρώνη και το χοροθέατρο Δαγίπολη.

Αν ο χώρος είναι άπειρος, τότε βρισκόμαστε σε οποιοδήποτε σημείο του. Αν ο χρόνος είναι άπειρος, υπάρχουμε σε οποιαδήποτε στιγμή του. (Jorge Luis Borges)

Infinito

Χορογραφία: Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Ευγενία Σιγαλού

Ζωντανή μουσική: Απόστολος Λεβεντόπουλος

Φωτισμοί: Μιχάλης Κλουκίνας

Ερμηνεύουν: Πωλίνα Κρεμαστά, Χρυσάνθη Μπαδέκα, Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Ευγενία Σιγαλού

Διάρκεια: 25′

Παραγωγή: BelleVille

Η BelleVille είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με ιδρυτικά μέλη την Ελισάβετ Πλιακοστάθη, τον Γιάννη Καρούνη και την Χρυσάνθη Μπαδέκα.