Το 15νθήμερο Σύγχρονης Θεατρικής Δημιουργίας, που πραγματοποιείται στην Ελευσίνα στο πλαίσιο των Αισχυλείων, παρουσιάζει την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 την παράσταση infinito.

Το infinito είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης συνεργασίας της Ευγενίας Σιγαλού και της Ελισάβετ Πλιακοστάθη, οι οποίες από το 2014 επιχειρούν να εμπλέξουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά και να εξερευνήσουν εργαλεία και τρόπους δημιουργίας. Φέτος, η συνεργασία αυτή ανοίγει ακόμα περισσότερο τα όριά της και αγκαλιάζει και άλλους δημιουργούς και καλλιτέχνες σε ένα συνεχή και ζωντανό διάλογο.

Το έργο παρουσιαστηκε  σε διαφορετικά περιβάλλοντα και να αλληλεπιδράσει με τις δομές του εκάστοτε χώρου. Σε πρώτη φάση παρουσιάστηκε στις 25 Απριλίου στο Συνεργατικό Στούντιο/Λάθος Κίνηση και στις 26 Απριλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.

“Αν ο χώρος είναι άπειρος, τότε βρισκόμαστε σε οποιοδήποτε σημείο του. Αν ο χρόνος είναι άπειρος, υπάρχουμε σε οποιαδήποτε στιγμή του».

Jorge Luis Borges

Συντελεστές:

Χορογραφία: Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Ευγενία Σιγαλού
Ζωντανή μουσική: Απόστολος Λεβεντόπουλος
Ερμηνεύουν: Πωλίνα Κρεμαστά, Χρυσάνθη Μπαδέκα, Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Ευγενία Σιγαλού
Παραγωγή: BelleVille