Η Θεοδοσία Τσάτσου, η ιδιαίτερη αυτή ερμηνεύτρια θα βρεθεί στη σκηνή του Koo Koo για δύο δυνατές μουσικές βραδιές στις

3 και 10 Μαρτίου 2011.

Η Θεοδοσία Τσάτσου δεν παριστάνει κάτι, είναι αυτό που νιώθει ο καθένας μας ακούγοντας και βλέποντάς την. Γραφή, φωνή και εικόνα σε πλήρη αρμονία. Καταγράφει τη μουσική και τους στίχους που είναι μέσα της.
Γράφει εξαιρετικά τραγούδια και κατόπιν τους δίνει ζωή μέσα από το σώμα της. Τα ερμηνεύει μοναδικά, προσωπικά και τα αναπαριστά με την παρουσία της. Χρησιμοποιεί την έκφρασή της και το σώμα της για να μας τα μεταδώσει.

Το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου» που γεννήθηκε μέσα στο σκοτάδι όταν γράφτηκε η λέξη μέσα της, δημιούργησε έντεκα τραγούδια που αποσκοπούν καθαρά στη θεραπεία του εγωισμού μας, ο οποίος έχει την αγάπη πάντα θύμα. Κατευθύνεται κατευθείαν στην καρδιά και από εκεί παίρνει όλα τα μηνύματα για να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι απερίγραπτοι και απεριόριστοι.

Η Θεοδοσία, θα βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της,  με τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου», παλιότερες επιτυχίες της, τραγούδια από τις συνεργασίες της με τους Πυξ Λαξ, Γιώργο Μίχα και Mode Plagal, καθώς και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής – Janis Joplin, Nina Simone, Rolling Stones κ.α.

«Θέλω να τραγουδήσει το σώμα από μέσα. Ζητάω να κάνει μια παύση ο νους ούτως ώστε να ακούσει με το αυτί της καρδιάς την υπέροχη ενορχήστρωση των εσωτερικών οργάνων του σώματος, που το καθένα ξεχωριστά δονείται στη δική του συχνότητα, στη δική του νότα, στο δικό του ρυθμό και δημιουργεί μια τέλεια αρμονία στα κύτταρα μας, η οποία διαχέεται και απλώνεται στις φωνητικές μας χορδές και τότε τραγουδάει η ψυχή μας. Ο Έλληνας μόνο με τη ψυχή του τραγουδάει …»

Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκος
Κιθάρα: Φώτης βαγενάς
Πιάνο – Keyboards: Μάνος Κιτσικόπουλος
Τύμπανα – Drums: Παναγιώτης Νικολακόπουλος

Συμμετέχει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΛΛΙΟΣ