Η Τέχνη της Ανακύκλωσης

Ο τομέας εφαρμοσμένων τεχνών του ΙΕΚ Δομή για τρίτη χρονιά συνδιοργανώνει έναν πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για την ανακύκλωση, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο&nbsp…

Ο τομέας εφαρμοσμένων τεχνών του ΙΕΚ Δομή για τρίτη χρονιά συνδιοργανώνει έναν πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για την ανακύκλωση, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε κοινή προσπάθεια για την ανακύκλωση και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και τη συμμετοχή μαθητών των δήμων Βύρωνα, Θεσσαλονίκης, Χαλανδρίου καθώς και του Δήμου Σκάλας Λακωνίας,  και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, της ECOWEEK 2009, της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

Το ΙΕΚ Δομή προσφέρει στους νικητές του διαγωνισμού υποτροφίες ύψους 22.000€, στο πλαίσιο του προγράμματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει. Επιπλέον η διοίκηση του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, χρηματοδότησε την παραγωγή σχετικού ενημερωτικού υλικού που διανέμεται σε σχολεία, δήμους και πολυσύχναστα σημεία και καφέ της πόλης.

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ