Στο ανακαινισμένο Παλλάς θα εμφανιστεί για πέμπτη φορά στην Ελλάδα, η γνωστή τραγουδίστρια σε μία και μόνη συναυλία στις 2 Μαίου, στην οποία θα παρουσιάσει αποσπάσματα από το νέο, 17ο άλμπουμ της καριέρας της με τίτλο Guilty! Guilty!

Στο ανακαινισμένο Παλλάς θα εμφανιστεί για πέμπτη φορά στην Ελλάδα η γνωστή τραγουδίστρια σε μία και μόνη συναυλία στις 2 Μαίου, στην οποία θα παρουσιάσει αποσπάσματα από το νέο, 17ο άλμπουμ της καριέρας της με τίτλο Guilty! Guilty!

Προκλητική, αμφιλεγόμενη, θεατρική, δραματική, ωμή, επιθετική, οραματίστρια, η Ντιαμάντα Γκαλάς έρχεται και πάλι να σοκάρει και να εντυπωσιάσει τους φίλους της.

Με όπλα τη φωνή της και μία βαθιά παιδεία γύρω από την avant-garde σκηνή των τελευταίων 40 χρόνων η Ντιαμάντα Γκαλάς παρουσιάζει τη νέα της δουλειά, μια συλλογή από τραγούδια «για φόνους από ερωτικό πάθος».

Με το πιάνο της θα παίξει επίσης τραγούδια από τις προηγούμενες δουλειές της και θα παρουσιάσει τις δικές εκδοχές σε τραγούδια που έγιναν γνωστά από άλλους, όπως είναι το «Long Βlack Veil» του Τζόνι Κας, το «Ηeaven Ηave Μercy» της Εντίτ Πιαφ, το «Τime» της Τίμι Γιούρο και το κλασικό «Αutumn Leaves».

Μια ξεχωριστή και συνάμα ανατρεπτική συναυλία, όπως μας έχει συνηθίσει!

info
Θέατρο Παλλάς: City Link, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ. 210-3213100
Τιμές εισιτηρίων : Από 35 ευρώ
Ωρα έναρξης: 21.00