Η Miss Kittin ακονίζει τα μακριά γαμψά νύχια της για ένα ατελείωτο Djing στα decks του Αποθήκη 8 στη Θεσσαλονίκη, μόνο για σήμερα 2 Φεβρουαρίου.

Η Miss Kittin ακονίζει τα μακριά γαμψά νύχια της για ένα ατελείωτο Djing στα decks του Αποθήκη 8 στη Θεσσαλονίκη μόνο για σήμερα 2 Φεβρουαρίου.

Kittin, kittin kittin. Η δίμετρη γατούλα με τη μαύρη ασύμμετρη φράντζα και τη trendy αλογοουρά, θεωρείται η μεγαλύτερη Djane του κόσμου! Είναι δηλαδή κάτι σαν ιέρεια στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Με τη χαρακτηριστική της φωνή να ντύνει αμέτρητες επιτυχίες, η Miss Kittin απασχολεί την πλάση με τη μουσική της.

Συνδημιουργός του Frank Sinatra Life on MTV, περιζήτητη για συνεργασίες με εκλεκτές μουσικές περσόνες και τα μπιτάτα κομμάτια που παίζονται ξανά και ξανά σε clubs και ραδιόφωνα, σαρώνει με την σέξι σιλουέτα της και την ακόμα πιο σέξι φωνή της.

Η κυκλοφορία του πρώτου της σόλο άλμπουμτο 2004 με τίτλο I Com, αποκάλυψε μια διαφορετική πτυχή της προσωπικότητας της. House με πανκ χαρακτήρα και ηλεκτρονική ποπ έγιναν ένα!

Η δεσποινίς Caroline Herve όπως είναι δηλωμένη στο ληξιαρχείο, αποθεώνεται μπροστά από χιλιάδες εκστασιασμένους οπαδούς της: 25000 στη Βαρκελώνη, κάπου οι μισοί σε Τόκιο, Σαγκάη και Βραζιλία, αλλά και στη Θεσσαλονίκη την απόλαυσαν 5000 στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Η συμπρωτεύουσα φαίνεται πως της πάει πολύ, γι αυτό και την επισκέπτεται ξανά αυτό το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου στην Αποθήκη 8.

INFO
Αποθήκη 8: Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ είσοδος. Προπώληση: Σε κεντρικά δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης. Support: Abe Duque (Νέα Υόρκη). Μαζί της οι Dj Ison & Solar.