Την Ελένη Βιτάλη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί σε μια μοναδική παράσταση στη μουσική σκηνή Ακτή Δυμαίων, όπου εκεί η αγαπημένη τραγουδίστρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η ίδια με στοιχεία ανατολίτικα και παραδοσιακά.

Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις του χειμώνα στην Αθήνα, η Ελένη Βιτάλη μεταφέρει στην σκηνή την μαγεία αυτών των παραστάσεων με τις ιδιαίτερες αναφορές σε στοιχεία της Παράδοσης και της ευρύτερης «καθ΄ημάς Ανατολής», όπως φανερώνεται από την συνεργασία της με τον Haig Yazidjian και την Αρετή Κετιμέ που θα βρίσκονται μαζί της και στην Πάτρα.

Η συναυλία περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια (ελληνικά, αρμένικα, ανατολίτικα), λαϊκούς ρυθμούς  και τζαζ- έθνικ μελωδίες, συνδυασμένα με το σπουδαίο προσωπικό της ρεπερτόριο, καθώς και  τραγούδια από το νέο της δίσκο Επτά και να προσέχεις…. Στο δίσκο συμμετέχουν ακόμη, ερμηνευτικά,  η Αρετή Κετιμέ και ο Haig Yazidjian, ο οποίος επιμελείται και την ενορχήστρωση.

Εμφανίζονται επίσης, οι σπουδαίοι μουσικοί: Tigran Sarkisyan στα πνευστά, Κώστας Μερετάκης στα κρουστά και Γιάννης Κυριμκυρίδης στο πιάνο.