Το Small Café παρουσιάζει μια από τις πιο φρέσκιες παρουσίες στην ελληνική μουσική σκηνή, τη Δήμητρα Μαστορίδου για ένα live το Σάββατο …

1 Δεκεμβρίου 2012.

Μια από τις πιο φρέσκιες παρουσίες στην ελληνική μουσική σκηνή, η Δήμητρα Μαστορίδου ετοιμάζεται να μας χαρίσει ζεστές μουσικές βραδιές γι’ αυτόν το χειμώνα. Ο φιλόξενος χώρος του Small Cafe στον Πειραιά, υποδέχεται την ταλαντούχο τραγουδοποιό, παρέα με τα… mastoria της, μια τριμελή μπάντα, (Κυριάκος Βοργιάς-μπάσο, Βαγγέλης Μπαλιούσης- τύμπανα, Κώστας Κιλαζόγλου-ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα), η οποία ακροβατεί μεταξύ εκρηκτικότητας και φαντασίας!

Με εφόδια τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές δουλειές της, «Καινούργιο Σπίτι» και “Παράλογο με θέα”, η Δήμητρα και η μπάντα της θα παρουσιάσουν αγαπημένες -πειραγμένες ή μη- επιτυχίες, καθώς και ανατρεπτικές διασκευές, με πρόθεση να μας οδηγήσουν σε καινούργια ακούσματα, αλλά και να μας θυμίσουν παλιά κι αγαπημένα.

Δήμητρα Μαστορίδου live, λοιπόν, με πολύ ενθουσιασμό που υπερισχύει του απαραίτητου τρακ, αλλά πάνω απ’ όλα με όμορφες μουσικές να δίνουν ξεχωριστό τόνο σε κάθε βραδιά.
Ο στόχος, πάντοτε ένας: Να περάσουμε καλά! Μαζί!