Το 8ο Φεστιβάλ TangoGreece ξεκινάει με μία μέρα αφιερωμένη στο τάνγκο. «Η Αθήνα χορεύει Tάνγκο» είναι μία εξαιρετικού ενδιαφέροντος διοργάνωση,

που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια του 8ου φεστιβάλ TangoGreece.

Για πρώτη φορά η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται και προσφέρει σε όλους τους Αθηναίους  μία  πρώτη επαφή με τον χορό της Αργεντινής, το τάνγκο. Πρόκειται για μία ανοιχτή πρόσκληση όπου δίνεται η ευκαιρία στους ενδιαφερομένους να παρακολουθήσουν δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα τάνγκο από τις καλύτερες σχολές/δασκάλους  της Αθήνας.

Χορευτές και δάσκαλοι πλήρως καταξιωμένοι και έμπειροι, συγκεντρώνονται σε έναν μοντέρνο άνετο χώρο προκειμένου να μυήσουν όσους παρεβρεθούν στη μαγεία του τάνγκο. 

Κίνηση, επικοινωνία και αισθησιασμός συνιστούν το τρίπτυχο που έχει γοητεύσει εκατομμύρια λάτρεις του τάνγκο σε όλο τον κόσμο.

Ελάτε και εσείς να βιώσετε δωρεάν μία μοναδική χορευτική εμπειρία, να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε μουσικές τάνγκο, να δείτε εξαιρετικούς  χορευτές και δασκάλους και να επικοινωνήσετε μαζί τους στην αίθουσα Άγγελος Σικελιανός από τις 12:00 έως τις 20:00 της 8ης Μαΐου.