Η Plenty Projects παρουσιάζει για πρώτη φορά, από την Ισπανία στο Βόλο την Αmparo Sanchez, φωνή των θρυλικών Amparanoia για μια ζωντανή εμφάνιση στο Vox Stage

… τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012.

H Amparo Sanchez, μία από τις δυναμικές φωνές της Ισπανίας και η ψυχή του σχήματος Amparanoia, επισκέπτεται την πόλη του Βόλου για ένα μοναδικό Live με το νέο 6μελές σχήμα της!!!

Πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας στην ελληνική επαρχία- μη χάσετε την ευκαιρία για μια ανεπανάληπτη συναυλία με χρώμα από την άλλη άκρη της Μεσογείου και του Ισημερινού. Έρχεται να παρουσιάσει τη νέα δουλειά της ‘Alma de Cantaora’, με το τελευταίο άλμπουμ ‘Tucson- Havana’ να έχει τη σφραγίδα παραγωγής των Calexico. Αcoustic, flamenco, balkan, reggae και latin μπλέκονται μαζί σε μια πανδαισία ήχου και ενέργειας επι σκηνής.

Όσοι γνωρίζουν την παρουσία της μπορούν να διαβεβαιώσουν αυτό που θα μαρτυρήσουμε όλοι από κοντά: πρόκειται για μια μαγευτική τραγουδιστρια και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που ενώνει το κοινό, όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων.
Τη βραδιά συμπληρώνουν με τη συμμετοχή τους οι Salsa Y Sueno! Με χορό πριν και μετά τη συναυλία και λατιν μουσικές επιλογές από τον DJ Estelio ‘El Social’, θα μεταφέρουν στον πολυχώρο Τσαλαπάτα την καθιερωμένη τους συγκέντρωση από το ορεξάτο κοινό, σε νέους αλλά και έμπειρους οπαδούς του ήχου.
Eλάτε και σεις με ηλιόλουστη ψυχή στη μεγάλη συναυλία που σηματοδοτεί την αρχή της σεζόν!

Βιογραφικό Amparo  Sanchez :
Η Αmparo Sanchez, γεννημένη το 1970 στην Granada της Ισπανίας αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες φωνές που έχουν ξεπηδήσει τις τελευταίες δεκαετίες από την Ιβηρική χερσόνησο και ουσιαστικά από ολόκληρη την Ευρώπη. Έχοντας μια |έντονη δημιουργική περιέργεια που δεν ανακόπηκε από την εφηβική γέννηση του μωρού της στην ηλικία των 16 ετών (!), ανέπτυξε μέσα από τη χαρακτηριστική φωνή της και την σταθερή όρεξη της για περιοδείες και συνεργασίες μια κλιμακώμενη φήμη τόσο σε οπαδούς όσο και κριτικούς. Η καλλιτεχνική πορεία της φέρνει στο κλίμα της αντίστοιχης μορφής του Manu Chao , αλλά στο θηλυκό του- άρτιοι μουσικοί από όλο το φάσμα της λατινική μουσικής και η ίδια, κρυστάλλινη frontwoman.  Από το πρώτο μισό της δεκαετίας του ‘90 συνδύαστηκε με το όνομα Amparanoia:  περα από απλό λογοπαίγνιο,  έχει έξτρα σημασία με τη ρίζα του ρήματος ‘amparar’ να σημαίνει προστατεύω στα ισπανικά. Με τους Amparanoia διάνυσε μεγάλη πετυχημένη πορεία με 7 άλμπουμ και tour συναυλιών, απο το 1996 μέχρι το 2008 όταν αναστάλθηκε η παρουσία τους με την κυκλοφορία του τελευταίου τους album και πανηγυρική περιοδεία. Τολμηρή, αυθεντική και πηγαία έχει ταξιδέψει σε όλη την Ισπανία για να αφομοιώσει ήχους flamenco κ rumba στο νότο μέχρι και punk στην περιοχή των Βάσκων. Αλλα και στο εξωτερικό, στο Μεξικό όπου επηρεάστηκε απο τους Ζαπατίστας, τη Βουλγαρία και τους  Balkan βιολιστές, μέχρι και την Ελλάδα και τη συνεργασία της με το Μάρκο Κουμαρη από τους Locomondo! Έχει γράψει τα περισσότερα από τα κομμάτια του σχήματος του οποίου ηγήθηκε αλλα και τραγούδια για παιδιά σε ειδικές κυκλοφορίες πάντα ανεξάρτητη δισκογραφικά.  Οι λυτρωτικές εμφανίσεις της συγκινούν και σε παρασέρνουν πάντα, είτε είναι στα ethnic|| reggae ακούσματα είτε με latin καθαρά κομμάτια.