Οι The Computer είναι ένα μουσικό project αποτελούμενο από τον Άγγελο Τασσόπουλο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Γνωρίστηκαν στο προαύλιο του ΕΚΠΑ, έχοντας ως έρεισμα τα κοινά μουσικά ερεθίσματα τους και εμφανώς επηρεασμένοι από τον industrial χαρακτήρα της πόλης τους, Αθήνας, ξεκίνησαν να συνθέτουν μαζί από τα τέλη του 2017. Το πρώτο ανεπίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποιήθηκε στο YouTube το καλοκαίρι του 2019, με το κομμάτι «I am the same thing I was».

Ήρθε η ώρα οι The Computer να παρουσιάσουν την πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά, ένα EP άλμπουμ τεσσάρων κομματιών, με τίτλο «Human Context».

Το «Human Context» είναι ένας «in the box» δίσκος, καθώς οι ηχογραφήσεις και η παραγωγή πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου σε έναν υπολογιστή, στο αυτοσχέδιο στούντιο στην ταράτσα του Άγγελου Τασσόπουλου κατά τη διάρκεια του γενικού lockdown (Απρίλιος – Μάιος 2020). Οι καλλιτέχνες, μη έχοντας τη δυνατότητα πρόσβασης σε στούντιο, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή και την αισθητική διαμόρφωση των κομματιών με έντονο το ηλεκτρονικό στοιχείο πλαισιωμένο από μια εναλλακτική-μινιμαλιστική προσέγγιση.

Το EP «Human Context», είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αναπαραγωγής και καταστήματα.

TRACKS

1. Applications
2. Breathe
3. Retrospect of a Comedown
4. Human Context

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παραγωγή: The Computer
Ερμηνεία: The Computer
Στίχοι – Μουσική: The Computer
Μίξη: Γιώτης Παρασκευαΐδης, AUXStudios
Mastering: Νάσος Νομικός, VU Productions
Artwork: Iliana Michali