Με τον διφορούμενο για την έκθεση τίτλο, ο Αλέξανδρος Βασμουλάκης γνωστός από την street art στους δρόμους της Αθήνας, αφού έχει ομορφύνει πολλά κτίρια της, παρουσιάζει την πρώτη του ατομική έκθεση στην γκαλερί a.antonopoulou.art, από την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου.

Καλλιτεχνικές του δημιουργίες το κεντρικό κτίριο των κοσμημάτων Ζολώτα, η πρόσοψη του θεάτρου Χώρα, το Πανόπτικον στου Ψυρρή, τα προσφυγικά και πολλά άλλα… Το κύριο θέμα των έργων του είναι η ψυχολογία των μορφών του. Η πάλη, το συγκρουσιακό στοιχείο κυριαρχεί, τόσο στα ζευγάρια των μορφών του, όσο και σε κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Με την οξυδερκή ανάλυση των χαρακτήρων που πετυχαίνει μέσω της δουλειάς του, μας πείθει πως έχει διεισδύσει στον ψυχισμό τους παίζοντας τον ρόλο ενός ικανού και προικισμένου ανατόμου, ενός εκφραστικού ενδοσκόπου.

Το αποτέλεσμα είναι φιγούρες που δεν εγκλωβίζουν την ερμηνεία της διάθεσής τους. Εφάπτονται στο χαρτί σαν να έχουν προσκρούσει μετά από μια δυναμική πτήση ή σαν να γεννιούνται μόλις, αφήνοντας τον θεατή να επιλέξει την λέξη που θα τις χαρακτηρίσει.

Στην γραφιστική και λογοτεχνική επιμέλεια συνεργάζονται ο Πάρις Κούτσικος και ο Κουρούμπαλης αντίστοιχα.