Η σύγχρονη ιέρεια των fados, η έξοχη και γοητευτική Misia έρχεται στην Αθήνα για να μας παρασύρει με την φωνή και την ερμηνεία της σε υπέροχα μουσικά ταξίδια με αφετηρία την Πορτογαλία και προορισμό κάθε γειτονιά του κόσμου.

 Μία φωνή που “κόβει την ανάσα”, ερμηνείες που ακουμπούν στο συναίσθημα και στο πάθος.

Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια που έχει βάλει την προσωπική της σφραγίδα στην ιστορία των παραδοσιακών τραγουδιών της χώρας της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί μία σύγχρονη πρέσβειρα του fado, την κατά πολλούς διάδοχο της σπουδαίας Αmalia Rodrigues.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο Gazarte έχει τίτλο Delikatessen και πρόκειται για μια συλλογή από τραγούδια διαφορετικών παραδόσεων, τα οποία αποτελούν ένα μουσικό μενού που θα παρηγορήσει την ψυχή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της κρίσης. Πρόκειται για τραγούδια που έχουν συγκινήσει την ίδια τα τελευταία 20 χρόνια της περιπλάνησης της ανά τον κόσμο. Όλα αυτά τα τραγούδια εκφράζουν τα ίδια συναισθήματα που εκφράζουν τα fados.  Η Misia μαζί με τον Fabrizio Romano, έναν  σπουδαίο Ναπολιτάνο συνθέτη και πιανίστα, παρουσιάζουν στο κοινό ένα μενού με προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών όπως οι: Nino Rota, Edith Piaf, Dalida, Bas Basa, Amalia Rodrigues, Astor Piazzola, Miguel Hernandez, Carlos Paredes και δίπλα τους παραδοσιακά ναπολιτάνικα τραγούδια.

Στις 6 και στις 7 Απριλίου, η διάσημη Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει για δύο νύχτες στο Gazarte το ‘Delikatessen’. Θα μοιραστεί μαζί μας, τραγούδια και ιστορίες για τη θάλασσα, τον παθιασμένο έρωτα, τη νοσταλγία, την ζωή των πιο ταπεινών, και τα παντοτινά όνειρα των ανθρώπων απ’οπου κι αν προέρχονται. Θα είμαστε εκεί, να τραγουδήσουμε μαζί της, στην γλώσσα της καρδιάς και της μουσικής.