Ακούγοντας κανείς τους απόηχους των διαφόρων στυλ στον ήχο των Souljazz Orchestra  soul και jazz,όπως δηλώνει και το όνομά τους, αλλά και afro, latin, καθώς και μουσικές της Καραϊβικής –  θα έπαιρνε όρκο πως κατάγονται από κάποιο εξωτικό νησί ή από χώρα της Λατινικής Αμερικής. Κι όμως, έρχονται από τον βορεινό Καναδά!  Ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, καλωσορίζουν ένα σπουδαίο συγκρότημα με μαγευτικούς ρυθμούς που θα σας παρασύρουν,  και σας προσκαλεί να τους χαρούμε μαζί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου!

Δεκατρία χρόνια από την ίδρυσή τους, οι  Souljazz Orchestra επανέρχονται στο αγαπημένο τους  Gazarte όπου έχουν γνωρίσει μεγάλες στιγμές κι όπου το κοινό της Αθήνας τούς έχει τιμήσει με sold out. Έκτοτε έχουν γνωρίσει τη διεθνή καταξίωση: καθόλου τυχαίο που λίγο πριν την αθηναϊκή τους εμφάνιση θα παίξουν στο μυθικό Jazz Cafe του Λονδίνου. Αυτές ακριβώς οι ζωντανές εμφανίσεις τους είναι που βοήθησαν το συγκρότημα να δημιουργήσει το μύθο του: αν τους δείτε έστω και μία φορά αποκλείεται να τους ξεχάσετε.

Τι μπορεί κανείς να κάνει όταν  ζει σε μια κρύα χώρα του Βορρά αλλά η καρδιά του ονειρεύεται τους τροπικούς, τους ρυθμούς της Αφρικής και το groove της funk και της soul; Μα τι άλλο; Να φτιάξει με τη μουσική τη χώρα των ονείρων του, κι όχι μόνο να ζήσει εκεί, μα να καλέσει και το κοινό του να ζήσει εκεί.  Σε αυτή τη μαγική χώρα θα μεταμορφωθεί για μια βραδιά η  Ταράτσα του Gazarte,  κι ο μοναδικός ήχος  των Souljazz Orchestra,μαζί με ένα εξωτικό κοκτέιλ, θα μας ταξιδέψει όλους. Να είστε εκεί!