Η Ραλλία Χρηστίδου και ο Γιώργος Καραδήμος παρουσιάζουν στο Club του Σταυρού του Νότου αγαπημένες ξένες επιτυχίες που διασκευάστηκαν στα ελληνικά. Με λίγα λόγια “Ξένα Α_λά Ελληνικά” από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή.

Η ιδέα και η επιμέλεια του όλου εγχειρήματος ανήκει στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό του Μελωδία fm 99.2, Δημήτρη Βραχνό, ο οποίος και το ανέθεσε σε δύo αγαπημένους και χαρισματικούς ερμηνευτές, με επιτυχημένες διασκευές στο ενεργητικό τους: τον Γιώργο Καραδήμο (Θα’ ρθει Ξανά, Σε Θέλω Εδώ) και την Ραλλία Χρηστίδου (Εγώ Για Σένα).

Μέσα σε μία βραδιά λοιπόν, θα περάσουμε από το Φίλα Με Ακόμα (Bacia Mi Ancora), τον Αμερικάνο (Tu Vuo Fa L’ Americano), το Μην Ορκίζεσαι (Comme Mona Lisa) και το Όλα Αυτά Που Φοβάμαι (How You Remind Me) των ημερών μας και θα φτάσουμε στα κλασικά χορευτικά «Το Κορίτσι Του Μάη (Venus)» και «Το Σαν Τροπέ (Sain Trope)». Κι από τα πιο μελιστάλαχτα «Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις (Killing Me Softly)» και το «Μυστικό (Something’s Gotten Hold Of My Heart), θα κάνουμε μια στάση σε δυνατές μπαλάντες όπως το «Μη Μ’ Αφήνεις Μη (Ne Me Quittes Pas)» αλλά και στα εξαιρετικά «Πριν Το Τέλος (Il Giardini Di Marzo)» και το «Τί Να Πω (Epenso A Te).

Δε λείπουν όμως και οι λαϊκές στιγμές της δεκαετίας του 50, που βασίστηκαν σε ινδικές μελωδίες της εποχής εκείνης, οι μεγάλες επιτυχίες του Bregovic της δεκαετίας του 90 από την ταινία “Ο Καιρός των Τσιγγάνων“ αλλά και κάποια σημαντικά ελληνικά τραγούδια που ταξίδεψαν στο εξωτερικό κι έγιναν γνωστά παγκοσμίως στην ξένη εκδοχή τους όπως το All Alone Am I (Μην τον Ρωτάς Τον Ουρανό) του Χατζιδάκι με την Brenda Lee, και το Honeymoon Song (Αν Θυμηθείς Τ’ Όνειρό Μου) του Θεοδωράκη, με τους Beatles.

Θα ακουστούν επίσης και οι δύο διάσημες διασκευές των αγαπημένων ερμηνευτών σε ελληνικά τραγούδια: Ο Γιώργος Καραδήμος θα πει το «Με Πνίγει Τούτη η Σιωπή» στη ροκ εκδοχή του και η Ραλλία το «Σε Βλέπω Στο Ποτήρι Μου». Επιπλέον, οι πιο δυνατές στιγμές του ρεπερτορίου τους θα περνούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα από τις διασκευές που παρουσιάζουν.

Πλήκτρα – ενορχηστρώσεις: Ματί Παλαιολόγος
Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος
Μπάσο: Πετρος Βασιλειαδης
Ηλ. κιθάρα: Σπύρος Δελτα
Βιολί: Σελμανι Μιγκεν