Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), διοργανώνει την έκθεση «Η ποιητική της Χίου από τη ματιά των εικαστικών» στα Οθωμανικά Λουτρά στο Κάστρο της Χίου, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Μαστίχας.

 
Η έκθεση, την οποία επιμελήθηκαν η καθηγήτρια της Α.Σ.Κ.Τ., Τιτίκα Σάλλα και ο επίκουρος καθηγητής της Α.Σ.Κ.Τ., Βασίλης Βλασταράς, παρουσιάζει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής καθώς, επίσης, έργα οπτικά (βίντεο δίχως ήχο), που προκρίθηκαν σε φοιτητικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά της Χίου. Σημειώνεται ότι ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΚΤ, σε συνεργασία με το ΠΙΟΠ.
 

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι φοιτητές:

Αντζουλίδης Αντώνης, Αντωνάκης Εμμανουήλ, Αρτέμης Χρήστος Γεώργιος, Ασημάκη Σπυριδούλα, Βρεττού Δήμητρα, Γιαλής Φαίδων, Γιαννούτσος Γιάννης, Γρηγοροπούλου Εύη, Δεσποτάκη Δικαία, Κάρυου Δέσποινα, Κατσαμπέρη Νικολέττα, Κορδαλή Ελένη, Κούκκου Παρασκευή, Κυριακίδου Άντρια, Λόη Αγγελική, Μεθενίτη Ρενάτα, Πετρανάκη Αλεξάνδρα, Σιψάς Ηλίας, Τελκή Ευαγγελία, Τοπαλίδου Κρυσταλλία και Τριανταφύλλου Αντώνης.