ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ – ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑΣ

Τα όνειρά μας είναι η ζωή μας, κι επειδή φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε παρέλαση, ας ονειρευτούμε! Η ομάδα μας ΤΟΥΧΡΟΝΟΥΜΠΟΥΛΕΣ σε συνεργασία με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» συνδιοργανώνουν μια πρωτότυπη COVID FREE έκθεση, με συμμετέχοντες όλους όσους αγαπούν το Καρναβάλι !

210 ξύλινες μινιατούρες φτιαγμένες με το μεράκι και την έμπνευση των Πατρινών Καρναβαλιστών είναι η αποκορύφωση των δράσεων της ομάδας “Του Χρόνου Μπούλες” που έρχεται φέτος να δώσει χαρά και αισιοδοξία εν μέσω πανδημίας και σκληρού lock down στην πρωτεύουσα της Αχαϊας. Οπως δηλώνουν

Με «όπλα» τα όνειρα και την φαντασία μας, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μαζί την «Παρέλαση των Ονείρων» του Πατρινού Καρναβαλιού 2021! Μεταμορφώνουμε μια άψυχη κούκλα σε έναν φανταστικό Καρναβαλιστή που θα συμμετάσχει στην «Παρέλαση των ονείρων» του Πατρινού Καρναβαλιού 2021! Η παρέλαση ήδη στήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης COVID free, για το λόγο αυτό θα είναι τοποθετημένη στη βιτρίνα καταστήματος και θα είναι ορατή μόνο εξωτερικά! Η έκθεση θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τη Καθαρά Δευτέρα με πιθανή τη παράταση που θα ανακοινωθεί.

Την καλλιτεχνική της επιμέλεια θα έχουν καρναβαλιστές που επιμένουν να παραμείνουν ανώνυμοι ρομαντικοί. Και επειδή η χαρά της ζωής είναι δικαίωμα για όλους μας ανεξαιρέτως η μια από τις κούκλες κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και συμμετέχει ισότιμα με όλες τις άλλες κούκλες στη παρέλαση όπως και στη ζωή!

Άλλες δράσεις που βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από τα Καρναβαλικά γκρουπ και τους Καρναβαλιστές είναι οι καρναβαλικές εικαστικές παρεμβάσεις στα σπίτια και κτήρια της Πάτρας, ιδίως σε μπαλκόνια με την ονομασία Νάτο το Μπαλκονάτο, ο ραδιοφωνικός σταθμός mpoularadio, με nonstop καρναβαλική μουσική από τους καλύτερους d.j. της πόλης, οι διαδικτυακοί θεματικοί διαγωνισμοί αμφίεσης και δρώμενων, που τείνουν να γίνουν η αγαπημένη διασκέδαση τα Σαββατόβραδα για τους εν Πατραίς και απανταχού της Ελλάδας και Ευρώπης καρναβαλιστές.