Πρεμιέρα κάνει αποκλειστικά στον OTE TV η νέα σειρά τρόμου από την AMC Networks South of Hell με την Μίνα Σουβάρι, που θα αρχίσει να προβάλλεται στο OTE CINEMA 4HD από την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 23.00.

Στο South of Hell, η ελληνικής καταγωγής Μίνα Σουβάρι (American Beauty, American Pie) υποδύεται την Μαρία Άμπασκαλ, μια κυνηγό δαιμόνων στην Νότια Καρολίνα. Όμως και η ίδια κρύβει έναν δαίμονα μέσα της, την Άμπιγκεϊλ, η οποία αρνείται να φύγει καθώς τρέφεται από το κακό που εξορκίζει η Μαρία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης ο Ζάκαρι Μπουθ (“The Beaver”) ως Ντέιβιντ, ο αδερφός της Μαρίας, ο Μπιλ Ίργουιν (“Interstellar”) ως ο πατέρας της Μαρίας και του Ντέιβιντ και αρχηγός θρησκευτικού δόγματος, ο Ντρου Μόρλιν (“Hearts Unarmored”) ως Ντάστι, πρώην στρατιωτικός και γείτονας της Μαρίας και ο Λάμαν Ρούκερ (“Meet the Browns”) στον ρόλο του ιερέα Ελάιτζα Μπλέντσο.

Η σειρά φέρει την υπογραφή του μετρ του είδους Έλι Ροθ (Hemlock Grove, Hostel, Grindhouse, Cabin Fever) ως executive producer, που σκηνοθέτησε και τον πιλότο, του Τζέιμς Μάνος Τζ. (Dexter) και του Τζέισον Μπλούμ (Paranormal Activity, Insidious).