Οι Molotov Jukebox, το συγκρότημα της εκρηκτικής Natalie Tena (ναι η Osha  από το Game of Thrones!) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 


Είναι εξωτικά όμορφη, δραστήρια, διαθέτει φλογερό ταμπεραμέντο, και μετά τη συμμετοχή της στο Game Of Thrones (υποδύεται την “άγρια” Osha), είναι πλέον και παγκοσμίως διάσημη. Ο λόγος για την ισπανικής καταγωγής ηθοποιό από το Λονδίνο, Natalie Tena (Game of Thrones, Harry Potter, 10,000km), που επισκέπτεται για πρώτη φορά μαζί με την μπάντα της, τους Molotov Jukebox, την Αθήνα, για ένα μοναδικό live στη σκηνή του ΤΙΚΙ Athens!

Ένα live που αναμένεται εκρηκτικό, αφού οι Molotov Jukebox είναι μια εξαιρετική, 6μελής μπάντα με ένα πολύ ιδιαίτερο και … ξεσηκωτικό προσωπικό ήχο και ύφος, διαμορφωμένο στην πολυσυλλεκτική μουσική γειτονιά του Λονδίνου. Το 2014 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο CARNIVAL FLOWER, και αν θέλουμε να τους κατατάξουμε σε κάποιο genre, θα λέγαμε ότι εκπροσωπούν τη  νέα τάση του tropical-gypsy-dance ήχου, που έχει δημιουργήσει τρομερό hype, αποκτώντας φανατικό κοινό σε Ευρώπη και Αμερικη.

Με την πανέμορφη Natalia Tena στα φωνητικά και στο ακορντεόν, να ηγείται της μπάντας, αλλά και τσιγγάνικα βιολιά και latin τρομπέτες, οι Molotov Jukebox παρασύρουν το κοινό τους, με μουσικές τόσο εκρηκτικές όσο δηλώνει και το όνομά τους!

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, έλα να τους γνωρίσεις από κοντά, στην καλύτερή τους στιγμή.

Σύνθεση:

Natalia Tena Lead Vocals/Accordion
Sam Apley Vocals/Violin
Adam Burke Guitar
Tom Wilson Bass
Angus Moncrieff Trumpet
Rami Sherrington Drums