Το Beton7 παρουσιάζει τη δημιουργική ομάδα HMG Music Position το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, με μία έκθεση και δοκιμή 20 μοναδικών μουσικών οργάνων, αυτοσχεδιασμούς & free sessions σε live stage, αλλά και έκθεση φωτογραφίας και videoπροβολές με θέμα τη μουσική.

Η κολεκτίβα HMG Music Position επανέρχεται στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Beton7 για να συναντήσει τους φίλους της μουσικής και των εγχόρδων σε μια μοναδική παρουσίαση.

Είμαστε στον 5ο χρόνο της διαδρομής μας στην κατασκευή μουσικών οργάνων, σε ένα φιδογυριστό μονοπάτι με κιθάρες και μπάσα, χρώματα από ξύλα, μέταλλα & καλώδια, αρώματα από λάδια, θορύβους από ατσάλι, ορείχαλκο, χρώμιο κι αέρα. Όλα αυτά μαζί κι άλλα πολλά, δημιουργούν πρότυπες εικόνες και ιδιαίτερους ήχους που θέλουμε να μοιραστούμε με τους ανθρώπους που ψάχνουν το χειροποίητο, το πρωτότυπο, το διαφορετικό!, σχολιάζει η κολεκτίβα.

Στην εκδήλωση ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους κιθαρίστες, μέλος της παγκοσμίου φήμης εταιρείας κατασκευής κιθάρας Benedetto, καλλιτέχνης της Blue Note Records, δάσκαλος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Music Center Athens, ο Λευτέρης Χριστοφής θα μας μιλήσει για τις αγάπες του, την μουσική και την κιθάρα και μαθητές του θα μας γεμίσουν την βραδιά με ήχους!

Για τους καλλιτέχνες

Δημήτρης Μ. Περίεργος | Επί 24 συναπτά έτη μπασίστας της ιστορικής πολιτικής μπάντας των Deus eX Machina. Εργάτης του ξύλου και της αρμονίας.

Άγγελος Μ. Περίεργος | Κιθαρομπασίστας, μηχανολάγνος, εργάτης της αγνής τεχνολογίας και των project.

Σταμάτης Π. Περίεργος | Γραφίστας, κιθαρίστας κι εργάτης του laser και της αισθητικής.

Γιώργος Κ. Περίεργος | Λάτρης του rhythm’ section, drummer, μπασίστας κι εργάτης του αερογράφου.  

Σταύρος Π. Περίεργος | Φωτογράφος.