Η Moka Band θα εμφανιστεί για ένα live στο Faust την Τρίτη 12 Μαΐου 2015.

Έχοντας ήδη στο βιογραφικό τους τον πρώτο τους δίσκο, THE MOKA BAND Album I, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2014 και ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στην ελληνική μουσική σκηνή για την μουσική παραγωγή και την πρωτότυπη ξύλινη συσκευασία του,αφού η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε σε μόλις 2 ημέρες, εμφανίζεται ξανά live για πρώτη φορά το 2015, με καινούριες μουσικές διαθέσεις.

Με έξυπνα πειραγμένες διασκευές από αμερικάνικη Blues και Soul μέχρι πιο funk και χορευτικές μουσικές αλλά και των δικών της τραγουδιών, η MOKA BAND θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο Faust.

Αποτελείται από 7 μουσικούς ,με διαφορετικά ακούσματα και μουσικές προτιμήσεις, οι οποίοι δίνουν ο καθένας το στίγμα του στο τελικό αποτέλεσμα.Ο ήχος που δημιουργείται φέρει χαρακτηριστικά κι επιρροές από blues, soul, jazz, funk και ατμόσφαιρα.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε στο στούντιο PARAGA με παραγωγό τον Νίκο Ξύδη, ενώ η έκδοση και διανομή έγινε από το label του ΙΜΑΝΤΑ και τον Παναγιώτη Κωτσίδη.THE MOKA BAND

Γιώτα Δημητρακοπούλου – φωνή

Νίκος Γιανναράς – κιθάρα/φωνή

Θοδωρής Υφαντής – μπάσο

Ταξιάρχης Κωστάκης – κιθάρα

Δημήτρης Σινάνης – τύμπανα

Ραφαήλ Μελετέας – σαξόφωνο/hammond/ φυσαρμόνικα/τρομπέτα

Παναγιώτης Πανούσης – κιθάρα