Η Γιούτζα Ουάνγκ και ο Λεωνίδας Καβάκος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής, Λεωνίδας Καβάκος και Γιούτζα Ουάνγκ, θα συναντηθούν σε τρεις συναρπαστικές σονάτες των Μπραμς, Γιάνατσεκ και Σούμαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δύο σούπερ σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, η Γιούτζα Ουάνγκ [Yuja Wang] και ο Λεωνίδας Καβάκος, σε ένα μαγικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τρεις από τις ωραιότερες σονάτες του παγκόσμιου ρεπερτορίου για βιολί και πιάνο. Η χαρισματική κινέζα πιανίστα με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και ο διάσημος έλληνας βιρτουόζος του βιολιού, σε μια μουσική συνάντηση κορυφής, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Στο πρόγραμμά τους, οι Σονάτες για βιολί και πιάνο Γιοχάννες Μπραμς [Johannes Brahms]   και αρ. 2 του Ρόμπερτ Σούμαν [Robert Schumann] καθώς και η μοναδική Σονάτα για βιολί και πιάνο που έγραψε ο Λέος Γιάνατσεκ [Leoš Janáček].

 

Συντελεστές

Yuja Wang, πιάνο
Λεωνίδας Καβάκος, βιολί

Η εμφάνιση της Γιούτζα Ουάνγκ και του Λεωνίδα Καβάκου στο Μέγαρο πραγματοποιείται με τη χορηγία της ΑΙΓΕΑΣ–ΑΜΚΕ πολιτιστικού & κοινωφελούς έργου στο πλαίσιο των κύκλων Μεγάλοι Ερμηνευτές – Violin Masters.

Photo Credit: © JuliaWesely

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2022-2023

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ