Η εκκεντρική, θεσπέσια και «αλλόκοτη» Ισλανδή ξανάρχεται να μας μαγέψει, δεκαπέντε χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα. Οι απανταχού φαν της θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ στις 31 Ιουλίου για να την απολαύσουν.

Όταν ακούστηκε ότι η Bjork έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι πολλοί κράτησαν τις επιφυλάξεις τους για το αν αληθεύει μία τέτοια είδηση.

Βλέπετε, από την πρώτη εμφάνιση της Bjork στην Ελλάδα έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια (δεν περιλαμβάνουμε την παρουσία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αφού μιλάμε για φουλ live επί σκηνής, με όλα τα καλά -φωνητικά και σκηνικά- της υπέροχης Ισλανδής).

Η ανακοίνωση της εμφάνισης της στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας της για την προώθηση του πρόσφατου άλμπουμ της Volta, φαίνεται ότι θα πάρει σάρκα και οστά στις 31 Ιουλίου, κάτι για το οποίο ευθύνεται η εταιρεία παραγωγής Ανωση.

Έτσι, λοιπόν, μια ακόμα μεγάλη συναυλία προστίθεται στην λίστα των φετινών καλοκαιρινών live και εμείς θα τη δούμε ζωντανά την Πέμπτη 31 Ιουλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Info
Bjork live!
31 Ιουλίου 2008
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α.
Εισιτήρια από Τετάρτη 4 Ιουνίου στα: VIRGIN MEGASTORES, http://www.ticketnet.gr/, 210 8840600
Τιμές εισιτηρίων: 55, 65, 80 και 100 ευρώ