Διεθνής και ελληνικός κινηματογράφος ενώνονται σε μια μαγική βραδιά για καλό σκοπό!

Βιολιά, τσέλα και κοντραμπάσα, κλαρινέτα, τρομπόνια και φλάουτα, σμίγουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα και πιάνο σε 10 συνθεσάιζερ για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ταινιών του διεθνούς κινηματογράφου!

Από τον Godfather στον Dr Zhivago, τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα στον Indiana Jones και από το Breakfast at Tiffany’s στο Star Wars. Ταινίες που σημάδεψαν το κοινό και που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του παρουσιάζονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 21 Μαρτίου, από τον Γιώργο και τη Μαρίνα Τσοκάνη.

Συμμετέχουν και αγκαλιάζουν με τις φωνές τους ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Χαριτίνη Πανοπούλου και το γυναικείο trio 1,2,3 Swing!

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος «Στήριξη Καρκινοπαθών Εφήβων και Συγγενών τους», που λειτουργεί δωρεάν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία σε έφηβους που εμφάνισαν τη νόσο ή την βιώνουν μέσα στην οικογένεια τους, με πολυεπίπεδη ψυχοκοινωνική υποστήριξη από τους ψυχολόγους της έχοντας στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Info:

www.thecadenaproject.com