H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα, παρουσιάζει το κορυφαίο επαγγελματικό σετ εξοπλισμού DJ, που κάνει ένα γιγάντιο βήμα στο μέλλον, με την αποκάλυψη των CDJ-2000NXS2 και DJM-900NXS2. Αποτέλεσμα σχολίων και υποδείξεων από DJs για αρκετά χρόνια, τα νέα μοντέλα προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου, απόλυτα βελτιστοποιημένες λειτουργίες και πρωτόγνωρο επίπεδο ελέγχου.

Εξοπλισμένο με νέα κάρτα ήχου 96 kHz/24-bit καθώς και υποστήριξη αρχείων FLAC/Apple Lossless Audio (ALAC), το CDJ-2000NXS2 δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους παραγωγούς να δημιουργούν μουσική σε αυτήν τη μορφή κορυφαίας ποιότητας. Η διαδικασία εξέτασης και επιλογής κομματιών έγινε πιο εύχρηστη με την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, το πληκτρολόγιο Qwerty και τη λειτουργία αναζήτησης με Φίλτρα Κομματιών. Η οθόνη προβάλλει επίσης κυματομορφές σε πολλαπλά χρώματα και αναλυτικότερες πληροφορίες από το rekordbox™, ενώ προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά. Το player διαθέτει πλέον δύο συστοιχίες (banks) των τεσσάρων Σημείων Άμεσης Έναρξης (Hot Cues) η κάθε μία – οκτώ συνολικά. Και σαν να μην ήταν αρκετά αυτά, μπορείτε να συνδέσετε τον controller DDJ-SP1 για να προσθέσετε ακόμη περισσότερα Σημεία Άμεσης Έναρξης και loop, καθώς και για να ελέγχετε τέσσερα player από μία συσκευή χρησιμοποιώντας διασύνδεση Pro DJ Link.

Ο DJM-900NXS2 αναβαθμίζει τη μίξη σε άλλο επίπεδο χάρη στον πρώτο επεξεργαστή μίξης 64-bit της Pioneer, που προσφέρει πιο φυσικό, ζεστό και αναλυτικό ήχο. Οι μηχανισμοί ελέγχου έχουν ακόμη καλύτερη απόκριση, με νέα δομή κέρδους και βελτιωμένη ισοστάθμιση και καμπύλες fader. Η βαθμίδα Εφέ Χρωματισμού Ήχου (Sound Colour FX) έχει πλέον ένα κουμπί παραμέτρου για ακόμη πιο ακριβή χειρισμό. Επιπλέον, η ανεξάρτητη μονάδα Αποστολής/Επιστροφής (Send/Return) σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μεταξύ Εφέ Beat και εξωτερικών εφέ: μπορείτε να συνδέσετε τους εξωτερικούς ελεγκτές εφέ που επιθυμείτε, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών σε iPad, και να εφαρμόσετε τα εφέ τους πάνω στα εσωτερικά εφέ. Προσθέστε στα παραπάνω τις τέσσερις εισόδους phono, την υποστήριξη DVS και τις δύο θύρες USB για εύκολη σύνδεση σε PC/Mac και θα συμφωνήσετε ότι ο DJM-900NXS2 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, με ευελιξία που καλύπτει κάθε επαγγελματικό DJ booth.

               

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙNTERSYS A.E.

Δυναμική, Αξιόπιστη και Πολυδιάστατη: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Intersys σήμερα. Σπουδαίες συνεργασίες και σημαντικά επιτεύγματα σφραγίζουν μία ιστορία περισσοτέρων από 50 χρόνων στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Μετά από 5 δεκαετίες συνεχών εξελίξεων και προσαρμογών ανάμεσα σε προϊοντικές σειρές και κανάλια διανομής, η Intersys σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και στις Εκτυπωτικές λύσεις για το γραφείο και την Επαγγελματική Εκτύπωση, ξεκινώντας νέες συνεργασίες και κάνοντας επενδύσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό περιβάλλον. Εξέχουσα θέση μεταξύ των νέων συνεργασιών είναι η είσοδος της Intersys στην αγορά των οικιακών συσκευών, διανέμοντας αποκλειστικά την πρώτη παγκοσμίως μάρκα στον τομέα των MDA, Haier, όπως επίσης και τις Hisense και Telefunken, με την καθεμιά τους να στοχεύει σε διακριτά και σημαντικά τμήματα της αγοράς.

Αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους κορυφαίους οίκους του κόσμου, όπως οι Canon, Océ, Pioneer, NEC, Haier, Hisense, Duracell, TomTom, Telefunken και Gorenje, η Intersys προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες  που στοχεύουν στην ικανοποίηση τόσο των επαγγελματικών όσο και των δημιουργικών φιλοδοξιών των σύγχρονων ανθρώπων. Διεκδικώντας πάντα τις κορυφαίες θέσεις σε μερίδια αγοράς αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, συγκρινόμενη όχι μόνο με τους τοπικούς ανταγωνιστές αλλά και με τους συναδέλφους άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, για κάθε brand υπό την επίβλεψή της, η Intersys έχει καταφέρει να βάλει μία συσκευή σχεδόν σε κάθε Ελληνικό σπίτι ή Επιχείρηση.

H Intersys έχει κατακτήσει τον τίτλο και την πιστοποίηση «Strongest Companies in Greece» από την ICAP, ως μία από τις ισχυρότερες εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, διερευνώντας πάντα ευκαιρίες για περαιτέρω επενδύσεις και ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.intersys.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PIONEER DJ

Η Pioneer DJ Europe Ltd αποτελεί θυγατρική της Pioneer DJ Corporation και είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στην περιφέρεια EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Pioneer DJ κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτόμο εξοπλισμό και λογισμικό για DJ. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με DJ και κλαμπ για την ανάπτυξη προϊόντων νέας γενιάς, τα οποία εμπνέουν και διαμορφώνουν την παγκόσμια κοινότητα χορευτικής μουσικής. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ονόματα όπως τα Pioneer Professional Audio και Pioneer DJ Radio, καθώς και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως οι KUVO και DJsounds. Η Pioneer DJ Corporation είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα την πόλη Kawasaki στην Ιαπωνία.

Δικτυακός τόπος: www.pioneerdj.com