Ο σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Guillermo del Toro) επιβεβαίωσε ότι κάποτε σχεδίαζε να σκηνοθετήσει ταινία «Star Wars» που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Λίγα στοιχεία είναι γνωστά για την ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ. Η ταινία του Ντελ Τόρο θα βασιζόταν σε σενάριο του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ, σεναριογράφου των ταινιών Man Of Steel, Batman Begins και της σειράς The Sandman του Netflix.

Ο Γκόγιερ αποκάλυψε την είδηση σε νέο επεισόδιο του podcast «Happy Sad Confused». «Έγραψα το σενάριο για μια ταινία «Star Wars», την οποία επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Αυτό έγινε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια» είπε ο Γκόγιερ.

«Υπήρχαν πολλές εξελίξεις στο παρασκήνιο στη Lucasfilm εκείνη την εποχή. Είναι ένα ωραίο σενάριο… πρέπει να τον ρωτήσετε γι’ αυτό» τόνισε.

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Γκόγιερ στο X/Twitter, γράφοντας: «Αλήθεια. Δεν μπορώ να πω πολλά. Ίσως δύο γράμματα «J» και «BB» είναι τρία γράμματα;».

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο έγραψε ακόμη ότι το έργο ήταν στα σκαριά «Πολλά, Πολλά φεγγάρια πριν από… περίπου 6 χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: GuillemMedina, Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, Φωτογραφήθηκε στο Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges, 2017) | Wikimedia Commons