Ο Εικαστικός Κύκλος εγκαινιάζει τη Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Give a Gift: Μια Φωτογραφία.

Η Φωτογραφία σήμερα ζει τους πλέον ζωντανούς εμπορικούς της καιρούς, παγκοσμίως και έχει σημαντική παρουσία στις περισσότερο αξιόλογες καλλιτεχνικές συναντήσεις και δρώμενα.

Ο Εικαστικός Κύκλος ακολουθώντας αυτή την τάση, προτείνει την έκθεση Give a Gift: Μια Φωτογραφία, που αποσκοπεί να δώσει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό, λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και φιλότεχνους εν γένει, να προσεγγίσουν το έργο γνωστών Ελλήνων δημιουργών – που ανήκουν σε όλα τα είδη της φωτογραφίας – και να αποκτήσουν έργα τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Με την έκθεση αυτή μπορούμε να ανακαλύψουμε ένα μικρό μέρος αυτού που συμβαίνει σήμερα στη φωτογραφία και να το μοιραστούμε μαζί σας.

Συμμετέχουν:

Ελένη Ανυφαντάκη, Γιάννης Γιαννέλος, Αθηνά Καζολέα, Χάρης Κακαρούχας, Πέτρος Κουμπλής, Μαρία Μαυροπούλου, Ηλίας Μπουργιώτης, Δημήτρης Μυτάς, Παγκράτης Παγκρατίδης, Γιάννης Τζώρτζης, Σταύρος Χαρισόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις, με σκοπό την ενημέρωση σας πάνω σε σύγχρονα θέματα, προβληματισμούς που αφορούν τη φωτογραφία.

Επιμέλεια: Νίνα Κασσιανού