Η αθηναϊκή κοινότητα Lindy Hop βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της! Οι Γάτες του Swing από το Λονδίνο έρχονται στην Ελλάδα για να μας μυήσουν στην πιο δυναμική ομάδα χορού!

Η αθηναϊκή κοινότητα Lindy Hop βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της! Οι Γάτες του Swing από το Λονδίνο έρχονται στην Ελλάδα για να μας μυήσουν στην πιο δυναμική ομάδα χορού!


Η πρώτη ομάδα Athens Swing Cats ιδρύθηκε και καλεί όλους τους φανατικούς του είδους να μυηθούν ακόμη περισσότερο, συμμετέχοντας σε αυτήν, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να μάθουν το αυθεντικό ’30s-’40s lindy hop swing, balboa, shag και ’20s charleston!


Από το Σάββατο 7 Ιουνίου και κάθε Σάββατο η σχολή χορού Choro-logie και οι Athens Swing Cats θα παραδίδουν μαθήματα swing!


Η ομάδα Athens Swing Cats, αποτελείται από τρία βασικά και ιδρυτικά μέλη, με πολυετή πείρα σε χορευτικές ομάδες του Λονδίνου και του Εδιμβούργου.


Οι Athens Swing Cats είναι η Μαριάντζελα, η Μαρία-Νεφέλη και η Josephine, οι οποίες ξεκινούν την προσπάθεια δημιουργίας της πρώτης lindy hop κοινότητας στην Αθήνα διδάσκοντας αποκλειστικά, μοναδικούς για τα ελληνικά δεδομένα χορούς στην αυθεντική τους μορφή, όπως lindy hop swing, balboa, shag και charleston!


Τα μαθήματα θα συμπληρώνονται και από workshops τα οποία θα γίνονται με προσκαλεσμένους, διεθνούς φήμης δασκάλους του lindy hop από την Αγγλία και την Αμερική.


Το lindy hop είναι το ευρέως αποκαλούμενο swing το οποίο όμως διαφέρει ολοκληρωτικά από το αυστηρό και περιοριστικό ballroom swing που διδάσκεται στις σχολές χορού στην Ελλάδα.


Είναι το αυθεντικό swing των δεκαετιών του ’30 και ’40 το οποίο είναι περισσότερο αυτό που αποκαλούμε street dance ή free style.


Info
Από το Σάββατο 7 Ιουνίου και κάθε Σάββατο
Σχολή χορού Choro-logie, Πειραιώς 76, Κεραμεικό
Ώρα: 13:00-14:00
Τιμή: 8 ευρώ
Πληροφορίες:
Μαριάντζελα Σαλίχου
Athens Swing Cats
[email protected]