Ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί τη Γεωργία Νταγάκη σε ένα πρόγραμμα εναλλακτικό, με τραγούδια από Eric Satie και Αττίκ έως Νικόλα Άσιμο και από Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι Χειμερινούς Κολυμβητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα ακουστούν και  νέα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου, ειδικά γραμμένα για τη Γεωργία και τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

Η Γεωργία  Νταγάκη, νέα δημιουργός, ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνης της λύρας κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Ξεκίνησε να παίζει λύρα και να τραγουδά μπροστά σε κοινό από 16 χρονών.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει συνεργαστεί με τον Ορφέα Περίδη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και με τον Eric Burdon συμμετέχοντας στον τελευταίο του δίσκο Athens Traffic Live.

Το καλοκαίρι του 2008 με το δικό της πλέον σχήμα άνοιξε τις συναυλίες του Goran Bregovic και παράλληλα ετοίμασε το νέο της πρόγραμμα που θα πρωτοπαρουσιαστεί στη μουσική σκηνή Σταυρός Του Νότου/απέναντι.
 
Μαζί της οι μουσικοί :Βασίλης Κετεντζόγλου: ακουστική κιθάρα-ενορχηστρώσεις, Τάκης Μπαρμπέρης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Λευτέρης Πουλιός: πιάνο-πλήκτρα-σαξόφωνο, Παρασκευάς Κίτσος: Κόντρα μπάσο, Γιώργος Πολυχρονάκος: ντράμς.