Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος: Έκθεση για τις Σπουδές στη Γαλλία 2024

To Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, σταθερό στο ετήσιο ραντεβού του με τους φοιτητές-φοιτήτριες και υποψήφιες σπουδάστριες και υποψήφιους σπουδαστές, διοργανώνει και το 2024 την Έκθεση για τις Σπουδές στη Γαλλία, με τη συμμετοχή πολλών γαλλικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και ανωτάτων σχολών.

Η έκθεση για τις Σπουδές στη Γαλλία θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, 10.00΄ – 18.00΄, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2024, 14.00΄- 20.00΄, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Όπως κάθε χρόνο, σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών ιδρυμάτων συμμετέχει στην ετήσια έκθεση ενημέρωσης για τις σπουδές στη Γαλλία. Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι το διεθνές κύρος, ο διεθνής προσανατολισμός, η ποιότητα των φορέων υποδοχής διεθνών φοιτητών και η ενίσχυση της ελληνογαλλικής συνεργασίας.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουν, να συναντήσει τους εκπροσώπους τους, και να παρακολουθήσει θεματικές διαλέξεις για τις σπουδές στη Γαλλία.

Στη Γαλλία φοιτούν σήμερα περίπου 400.000 διεθνείς φοιτητές και το 2022-2023 ο αριθμός των Ελλήνων φοιτητών έφτασε τους 3.235. Πρόκειται για αύξηση κατά 39% την τελευταία πενταετία, γεγονός που αποδεικνύει το ανοδικό ενδιαφέρον τους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη Γαλλία.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 – AUDITORIUM THEO ANGELOPOULOS
με φυσική παρουσία καθώς και σε απευθείας μετάδοση από τα κοινωνικά δίκτυα του Γαλλικού Ινστιτούτου

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 – Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων θα αναρτηθεί στο www.ift.gr

Στην έκθεση συμμετέχουν τα παρακάτω ιδρύματα:

Πανεπιστήμια

Πολυτεχνεία

Business Schools

Εξειδικευμένες Σχολές & Ινστιτούτα

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ