Η Παρασκευή 16 Νοεμβρίου είναι η πιο μεγάλη βραδιά της χρονιάς για τους φανατικούς φίλους του garage rock στην Αθήνα! Οι Αμερικάνοι Cynics και οι Έλληνες Sound Explosion θα βρίσκονται στη σκηνή του Gagarin.

Η Παρασκευή 16 Νοεμβρίου είναι η πιο μεγάλη βραδιά της χρονιάς για τους φανατικούς φίλους του garage rock στην Αθήνα! Οι Αμερικάνοι Cynics και οι Έλληνες Sound Explosion θα είναι στη σκηνή του Gagarin.

Δύο από τις πιο σπουδαίες μπάντες του είδους θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space, σε μια σπάνια βραδιά γεμάτη υπέροχη μουσική, ατελείωτο fun και αστείρευτη ενέργεια!

Οι Αμερικάνοι Cynics (των οποίων το ολοκαίνουργιο album, “Here We Are”, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες) και οι Έλληνες Sound Explosion είναι συγκροτήματα που χαίρουν της απόλυτης εκτίμησης και του σεβασμού ολόκληρου του garage στερεώματος, είτε μιλάμε για το κοινό, τους κριτικούς ή τις σύγχρονες με αυτούς μπάντες.

Τα τραγούδια τους αποτελούν μερικά από τα κορυφαία δείγματα μιας μουσικής που γεννήθηκε στα 60s αλλά παραμένει ζωντανή και επίκαιρη ακόμα και σήμερα, αφού στηρίζεται σε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία οφείλουν να χαρακτηρίζουν το αγνό rock n roll: απλότητα, αμεσότητα και πάρα πολύ κέφι.

INFO
Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό/ΗΣΑΠ Αττική. Τηλέφωνο: 210 8547600-1.
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, Doors open: 21:00, τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το http://www.i-ticket.gr/όπου γίνονται και κρατήσεις με πιστωτική κάρτα-στο 801 11 60000.